tak można zrobić na skrętne!Dziewczyny ale fajne ubranka pokupowałyście :-)
Nayaa- i jak ten Jedo Ci się podobał? Też go biorę pod uwagę, ale póki co tylko widziałam, że sporo ludzi na ulicy go używa ;-)
Czapelka- fajny ten Mutsy, a to ten, któremu tak nietypowo skręcają koła? A w zasadzie osie?
reklama
Nayaa
Fanka BB :)
Agacia. Kombinezon(49,9), spodenki(19,9), sweterek(29,9) i półśpiochy(16,9) są z Zary właśnie, bluzeczka(4,99) i body z pepco(4,99) a 3pary body z Reala(3,99 szt) w smyku był fajny pięciopak body za 25 zł to wychodzi 5 zł za sztukę.Ale te rozmiary..Raz biorę 56 do ręki i są maciupcie,innym razem 56 jest olbrzymie.. Kupiłabym ale mi się pusto w portfelu zrobiło bo jeszcze sobie kilka rzeczy kupiłam a i na wizytę 200 musiałam zostawić.I jestem goła i (nie)wesoła
fotelikowy temat.Też myślałam o używce,znajoma ma maxi cosi citi do sprzedania za 220zł.ale w sumie nastawiłam się na ten cabrio.. I już głupieję.
fotelikowy temat.Też myślałam o używce,znajoma ma maxi cosi citi do sprzedania za 220zł.ale w sumie nastawiłam się na ten cabrio.. I już głupieję.
Wisieńka
U nas dopiero szał zakupów się zacznie. Czekaliśmy na płec. Mam masę pieknych ubrań po Milusi. Teraz wystawię je na allegro i zacznę kupować cos bez kwiatuszków, falbanek i różu. Pościel do kołyski i baldachim tez musze kupic nowe. Trochę więc radości będzie.
ŚLiczne ciuszki dziewczyny
ŚLiczne ciuszki dziewczyny
DzikaBez
czapelka- ja kupowałam używany, dałam 200 z oryginalnym śpiworkiem, cabrio fix, , jestem bardzo zadowolona fotelik nie maił żadnych uszkodzeń w super stanie, a później jeszcze taki 9-18 i ten to już w ogóle nówkę dostałam tez za 200ale musisz patrzyć na sprzedawce, bo jak ma dużo fotelików to to nimi handluje, ja bym wzięła od prywatnej osoby
Kingusia91
Wisieńka jak wystawisz ciuszki po córeczce to wrzuć nam link może którejś się coś przyda ;-)
Dziewczyny, a czy patrzyłyście już na karuzelki do łóżeczka??? Jakie preferujecie??? Mi się strasznie podobają Tiny Love, Młoda miała Fisher Price taką z misiami i projektorem, dałam za nią ponad 200zł wtedy i była beznadziejna, głośno chodziła itd. Teraz mam kilka typów ale ceny powalają Może uda mi się jakąś używaną kupić (w końcu przcież to się nie niszczy)
Tiny Love Karuzela Rośnij z muzyką 0-24m POZYTYWKA (3013946810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Karuzela na łóżeczko stereo SAFARI 0+TafToys (2971022904) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tiny love karuzela Classic Klasyczna kraków (3031667047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE N8849 KARUZELA Z BICIEM SERCA +GRATIS (3035303964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE*KARUZELA AKTYWNI PRZYJACIELE*TYCHY (3031135875) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tiny Love Karuzela Rośnij z muzyką 0-24m POZYTYWKA (3013946810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Karuzela na łóżeczko stereo SAFARI 0+TafToys (2971022904) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tiny love karuzela Classic Klasyczna kraków (3031667047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE N8849 KARUZELA Z BICIEM SERCA +GRATIS (3035303964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE*KARUZELA AKTYWNI PRZYJACIELE*TYCHY (3031135875) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Kingusia91
Fajne te karuzele ale jak dla mnie to drogie... i takie bardzo kolorowe. Ja nie wiem czy w ogóle kupować karuzele. Myslicie że jest konieczna?
Podziel się: