reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

MamaWikusi gratulacje! Super zakup! Najważniejsze, że wiedziałaś czego chciałaś:-)

Natis mam nadzieję, że uda Ci się zakupić ten kolor, który Tobie się podoba.

Ja narazie czytam o Waszych wyborach, spostrzeżeniach, doświadczeniach i zbieram informacje:-)

reklama
Nayya a co planujesz kupić?
Jedo Fyn 4ds wersja classic.Tylko chciałabym żeby nasz samochód stanął w końcu na koła i zobaczyć czy się do bagażnika zmieści.Bo niby dużo miejsca zajmuje po złożeniu.A na pytanie do mojego faceta "jak duży jest bagażnik" odpowiada "no 4 osoby spokojnie wejdą" :-Ddo drugiego (van) myślę,że spokojnie się zmieści.
W starszych wiadomościach wyczytałam,że Monia_bed miała ten wózek i już ją podpytuję :)

Ostatnia edycja:
No, nic tylko pogratulować zakupu :-) My dziś też wybraliśmy się oglądać wózki na żywo. I nawet dwa nam wpadły w oko. Tylko jeden miał ten minus, że jest wszystko w jednym (gondolo - spacerówka) = fajne, przyjemne w prowadzeniu, ale cholernie ciężki. Można do niego też wpiąć nosidełko, ale to dodatkowa waga i wygląda strasznie masywnie. Za to drugi bylibyśmy skłonni kupić już dziś. Leciutki, przyjemny w prowadzeniu - ogólnie przemówił do nas. Ale zostawiliśmy decyzję do przegryzienia. Zarzucam link - może któraś się wypowie (może któraś widziała, już miała okazję sprawdzić). My nie specjalnie się na tym znamy (a na samej opinii sprzedawcy nie chcemy się opierać).
Ambero

Dodam, że już zdecydowaliśmy - kolor czerwony. Ja bym chciała jakąś ciemniejszą zieleń, oliwkę, ale Aro stwierdził, ze za bardzo mu się z pracą będzie kojarzyć - jestem w stanie zrozumieć. A czerwień to taka w sumie fajna i żywa...

Ostatnia edycja:
PALINDROMEA - fajny wózeczek - super kolorki mają :). Najważniejsze, żeby Wam się podobał i dobrze prowadził. Ja też idę w środę próbować wózki przed lekarzem :). Już się nie mogę doczekać :-D

Mój wczorajszy zakup, nie mogłam się powstrzymać takie przeceny były :-)
_2110011.jpg_2110012.jpg_2110013.jpg

śliczne, Isis :happy: Ja wczoraj byłam już padnięta, więc w domu już tylko leżałam. Za to Ara ten weekend chyba nastroił do zakupów dla Mikołaja. Najpierw z tym wózkiem, potem w samochodzie zaczęła sie rozmowa o torbie do szpitala (że to na wszelki wypadek trzeba będzie wcześniej przygotować) - a on stwierdził, że to już trzeba załatwić :szok: Wieczorem wyszukał na Allegro paczkę ciuszków. Pytał tylko, czy rozmiar 62 będzie oki - no i kupił. Teraz tylko czekać na 1 paczkę - jak dotrze to się pochwalę. I trzymajcie kciuki, bo zaczęliśmy też licytację ciuszków (jakoś mnie urzekły). :happy:

reklama
Do góry