reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
u nas śpiworek w ogóle nie zdał egzaminu. Jędrek bardzo szybko przestał spać nawet w rożku. On musiał mieć nogi wolne i koniec ! Jak mu coś chociaż delikatnie krępowało ruchy to koniec spania. Do dzisiaj majta tymi nogami i ciągle odkryty śpi :)

Najważniejszy zakup dzisiaj dokonany. (3w1) Przedstawiam wam furę Majki:
images

mama wikusi super wózek, przez internet czy w sklepie ? ile kosztował, daj linka:-) alez Ci zazdroszczę, ja jeszcze czekam..

Kupiłam ''na miejscu'' w hurtowni :) Bebetto solaris plus fotelik ramatti mars za 1366zł. Jestem bardzoo zadowolona. Jazda próbna zaliczona po mieszkanku zaliczona :)
Nayya a co planujesz kupić?
Postanowiłam że kompletuje wszystko jak najszybciej bo nie wiem co będzie z moim ciśnieniem.... w IIItrym może być jeszcze gorzej (mimo brania leków jest przy górnej granicy) i postanowiłam że nie ma bata wózek musi już być. :) Z ważnych rzeczy pozostał materacyk do łóżeczka :) A na upartego na start mam wszystko.
a tu link do jakiegoś z allegro
http://allegro.pl/bebetto-4w1-solaris-b2012-mimas-safety-film-i2988921240.html

MAMAWIKI - gratuluję zakupu!!! Super wygląda, śliczne kolorki :-). PIĘKNY WÓZECZEK!!!

A ja zadzwoniłam dziś do sklepu w Zabrzu i kazało się, że mają Mutsy 4Ridera na sklepie we wszystkich dostępnych kolorach. W środę przed lekarzem zamierzam do nich zajrzeć i przetestować i ostatecznie wybrać kolor.
Oglądałam dzisiaj używki - bardzo ładne, ale żaden kolor do mnie nie przemówił. Może po obejrzeniu ich na żywo będzie mi łatwiej zdecydować.

Ostatnia edycja:
reklama
mama wikusi gratuluje tak poważnego zakupu :-) ależ Ci zazdroszcze :-)
Tak właśnie myślałam że to solaris, też się nad nim zastanawiałam ale jednak X-lander za mną chodzi :p

Do góry