reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ja wszystkie spiworki mam z ciuchów - więc warto tam poszukać Moje pszczoły tez spały w nich do rozmiaru 86, ale wdywałam większe
Palindromea
Fanka BB :)
Dołączam się do pytania - czas chyba już coś nabywać, bo Aro zaczyna za często dopytywać kiedy i kiedy...
jeny79
Fanka BB :)
myslłam o zakupie takiej huśtawki.. ale nie mam pojęcia czy to sie sprawdza ?
Bright Starts Huśtawka C&H Ptaszek letnia wersja 60008 - Sklep internetowy Agito.pl
czy lepiej taki leżaczek ?
Bright Starts Leżaczek C&H Ptaszek 7168 - Sklep internetowy Agito.pl
Bright Starts Huśtawka C&H Ptaszek letnia wersja 60008 - Sklep internetowy Agito.pl
czy lepiej taki leżaczek ?
Bright Starts Leżaczek C&H Ptaszek 7168 - Sklep internetowy Agito.pl
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ja nie rodze zbyt duzych dzieci, więc polecam ciuszki w rozmiarze 56. Moje laski w tych na 62 początkowo sie topiły, podwijanie rękawków w kaftaniczkach jest ok, ale nogawek od śpioszów juz sie nei podwinie
Ale jak wiecie, że np Wasze mamy babcie, teściwe rodziły dzieci czterokilowe, to od razu kupowac 62
Ja bym kupiła tak:
-bodziaki z krótkim rękawkiem : 6sztuk (3 x56, 3x62)
-bodziaki z długim; 4 sztuki (2x56, 2x62)
-kafatniczki:6 szt (3 x56, 3x62)
-półspioszki lub śpioszki : 6szt (moim zdaniem półśiochy sa wygodniejsze niz spiochy zapinane na ramionkach)
- pajacyki: 6szt (jak uzywałam do spania)
- czapeczka po kąpieli- max 2 szt
-rękaiwczki niedrapki- jedna para
- dresik, a jeśli planujesz noszenie w chuście cieplejszy pajacyk(np polarowy)- rozm.62.
- czapeczka "na wyjscia" bawełniana
- skarpetki: cieńsze i grubsze
i ja bym kupiła do tego komplecik odświętny np do lekarza: rozpinany bodziak, kaftanik i śpioszki
Nie wiem czy o czymś nie zapomniałam
Ale jak wiecie, że np Wasze mamy babcie, teściwe rodziły dzieci czterokilowe, to od razu kupowac 62
Ja bym kupiła tak:
-bodziaki z krótkim rękawkiem : 6sztuk (3 x56, 3x62)
-bodziaki z długim; 4 sztuki (2x56, 2x62)
-kafatniczki:6 szt (3 x56, 3x62)
-półspioszki lub śpioszki : 6szt (moim zdaniem półśiochy sa wygodniejsze niz spiochy zapinane na ramionkach)
- pajacyki: 6szt (jak uzywałam do spania)
- czapeczka po kąpieli- max 2 szt
-rękaiwczki niedrapki- jedna para
- dresik, a jeśli planujesz noszenie w chuście cieplejszy pajacyk(np polarowy)- rozm.62.
- czapeczka "na wyjscia" bawełniana
- skarpetki: cieńsze i grubsze
i ja bym kupiła do tego komplecik odświętny np do lekarza: rozpinany bodziak, kaftanik i śpioszki
Nie wiem czy o czymś nie zapomniałam
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
dmuchawiec:-) dziękuję, przepiszę sobię i lecę na zakupy:-)
Nie ma za co. Ale może zaczekaj az wypowiedza się inne mamuski. Może maja inne zdanie? Albo dorzuca coś od siebie
reklama
Podziel się: