reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

kingusia to też masz suuper z tym sklepem ;-) to stałą klientką bedziesz tam na pewno ;-)
jeny wózek super taki sportowy jak lubię ale fakt cena wysoka ale dziecku sie nie żałuje hha ;-)

reklama
MURA jest tak dobrym wózkiem, że spokojnie możesz używkę kupić. Jak się nie mylę 2 dziewczyny z forum go mają i też bardzo chwalą :tak: Nie wiem tylko jak długość oparcia w spacerówce/46cm wystarczająco/??????? i czy można zdemontować ten pałąk?? Ja bym jednak Mura 4 wzięła ale to rzecz gustu i dla mnie wygody 3 kółka do mnie nie przemawiają.

MURA 3
MURA 4

Ostatnia edycja:
kingusia, teri fajnie ze Wam sie podoba, cena mnie też troszkę powstrzymuje bo chyba bym juz go kupiła tak mi sie spodobał:-) juz w nim widze mojego jasia:-)
sara z kółkami to też najpierw z 4 oglądałam, póżniej te 3 ale to myśle trzeba z sklepie zobaczyc który na żywo lepiej wygląda i jak sie prowadzi, co do tych rozmiarów o których piszesz o rozmiarze oparcia to ja nie mam bladego pojęcia o co chodzi:sorry:nie mam jeszcze doświadczenia:eek:

jeny mój Synek jeździł w wózku do 3 rż a w jednym z modeli oparcie było tak krótkie, że główka zaczęła mu wystawać (tez w to nie wierzyłam i o tym nie pomyślałam ale się sama przekonałam) Nie chce mi się iść do piwnicy i wózka rozkładać, żeby sprawdzić ile to oparcie ma.

Dzika Ty masz MURE wypowiedz się proszę :sorry:

sara dzięki !
dobrze ze mówisz zwróce uwage bo wydając tyle kasy na wózek nie chciałabym takich niespodzianek..

Ale kochane kusicie tymi ciucholandami. Chyba też będę się musiała wybrac w najbliższym czasie tj po 10-tym :p
I ja się zwracam do Was po radę :p Potrzebuje zmienić wreszcie biustonosze wszystkie - bo zostały mi dwa w które się mieszczę :/ Jakie marki / sklepy / aukcje internetowe polecacie - ale nie za jakąś kosmiczną cenę. Mam nietypowy rozmiar bo 70 D/DD i ciężko mi znaleźć w dobrej cenie i ładny. Chodzi mi o jakiś usztywniany, bezszwowe nie wchodzą w grę. Pomocyy !!! :)

_anula dla mnie ESOTIQ - mają dobre promocje, fajne wzory no i niestandardową rozmiarówkę (wiem bo noszę 70F a teraz żeby nie uciskało brzucha bo mnie dusi 75E)

Ale kochane kusicie tymi ciucholandami. Chyba też będę się musiała wybrac w najbliższym czasie tj po 10-tym :p
I ja się zwracam do Was po radę :p Potrzebuje zmienić wreszcie biustonosze wszystkie - bo zostały mi dwa w które się mieszczę :/ Jakie marki / sklepy / aukcje internetowe polecacie - ale nie za jakąś kosmiczną cenę. Mam nietypowy rozmiar bo 70 D/DD i ciężko mi znaleźć w dobrej cenie i ładny. Chodzi mi o jakiś usztywniany, bezszwowe nie wchodzą w grę. Pomocyy !!! :)

Ja od kilku lat zaopatruje się tu: Lupoline W dziale wyprzedaży można na prawde super cuda znaleźć.

mi właśnie zależy na staniku niekoniecznie ciążowym/ do karmienia, ale z odpinanymi ramiączkami (żeby można było zaadaptować na do karmienia :p )

reklama
Właśnie mi sms z ESOTIQ przyszedł jest wyprzedaż -60% tylko, że warunkiem jest zakupienie bielizny za minimum 300zł czyli 120zł płacimy przy kasie

Do góry