Moja Gabi wg usg z 33 tygodnia miała 40 cm, ważyła niecałe 2kg, więc nie spodziewam się kolosa :-) - także zakupiłam dużo ubranek na roz. miar 56. Moje rodzeństwo też nie było duże, oboje po 51 cm. Liczę na to, że Gabi ponosi ten rozmiar chociaż z miesiąc. Na 62 ubranek mam niewiele. Wiem, że odwiedzający będą przynosić. Potem na bieżąco dokupię - w końcu dwa domy dalej mam Panią od ubranek Pinokio
Kobietki? Mam pytanie: do pupy na odparzenia sudocrem czy tormentiol? Farmaceutka u mnie w aptece ten drugi zachwalała, mówiła że sudocrem się przy nim "chowa"... Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? Bo tak na codzień to mam bepanthen... to dobry wybór? Bo nad Linomagiem zielonym się jeszcze zastanawiam...
Kobietki? Mam pytanie: do pupy na odparzenia sudocrem czy tormentiol? Farmaceutka u mnie w aptece ten drugi zachwalała, mówiła że sudocrem się przy nim "chowa"... Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? Bo tak na codzień to mam bepanthen... to dobry wybór? Bo nad Linomagiem zielonym się jeszcze zastanawiam...