reklama
Ja tez mniejszych niz 56 nie mam, a tych tylko pare sztuk bo jak dziewczyny napisaly Maluszki szybko z takich wyrosna...a jak 62 to spodenki czy rekawek zawsze mozna podwinac,a w za male nie wcisniemy choc pewnie bedziecie mialy piekne lato wiekc nie bedzie co podwijac
Przy synku i teraz mam ubranka 62 i 68. Z rozmiaru 56 to tylko coś otrzymane/kupione na allegro w ramach większej paki.
No ale u mnie synek miał 3710 g i 55 cm. Córeczka na usg 30tc4 też zapowiadała się pod 4 kg. W związku z tym nie miałam potrzeby posiadania mniejszych ciuszków, z resztą wolałam, żeby były za luźne niż w takie na styk wtykać bąbla
No ale u mnie synek miał 3710 g i 55 cm. Córeczka na usg 30tc4 też zapowiadała się pod 4 kg. W związku z tym nie miałam potrzeby posiadania mniejszych ciuszków, z resztą wolałam, żeby były za luźne niż w takie na styk wtykać bąbla
_Marys_
Fanka BB :)
No ja niestety nie wiem ile moja mała teraz waży, bo nie miałam teraz usg :-( na ostatnim usg ważyła 700g a, to była chyba w 20-21 tyg a do szpitala zabieracie i 56 i 62? Tak na wszelki wypadek?
Nayaa
Ja już po piżamkowych zakupach w Biedronce iiiii wyhaczyłam folder zaczynający się od 23.Będą art. higieniczne typu płatki + patyczki do uszu, husteczki nawilżane,pieeeluchy,wkładki laktacyjne,podkłady do przewijania,płyny Lovela,różne różności http://gazetki.biedronka.pl/g92,wielki_swiat_malego_odkrywcy.html
tylko źle przejrzałam gazetkę z Lidla i myślałam,że od dziś będą te biustonosze i spodenki dla dzieci a tu klopsik dopiero od 23..ale poczekam,poczekam
tylko źle przejrzałam gazetkę z Lidla i myślałam,że od dziś będą te biustonosze i spodenki dla dzieci a tu klopsik dopiero od 23..ale poczekam,poczekam
Ostatnia edycja:
aguska24mir
mama Pawełka :)
nayaa to fajnie ze zakupy udane
ja jutro nawiedze biedronke moze jeszcze cos zostanie
jesli chozi o ubranka to ja do szpitala bore 56 ale i 62 tez mam kupione
ja jutro nawiedze biedronke moze jeszcze cos zostanie
jesli chozi o ubranka to ja do szpitala bore 56 ale i 62 tez mam kupione
Nayaa
Aguska teraz widzę,że nie bardzo udane hehe wzięłam rozmiar M bo wcześniejszą z biedronki(taką "kopertówkę") miałam właśnie w tym rozmiarze i była dobra a ta jest za luźna (wzięłam tylko tą szaro-różową bo pozostałe mi się nie podobały) zważając,że chciałam je jako koszule już po porodzie no zobaczymy..Może po praniu się trochę wstąpi
Co do rozmiaru ubranek to mi każdy nad uchem gada żebym nie kupowała 56 bo on będzie duuuuuuuży,dłuuugi i w ogóle ale chcę mieć kilka sztuk w zapasie bo nie chcę żeby mu nic wisiało.narazie mam tylko 3 półśpiochy na 56 ale dokupię może 1-2 szt a resztę już na 62..
Co do rozmiaru ubranek to mi każdy nad uchem gada żebym nie kupowała 56 bo on będzie duuuuuuuży,dłuuugi i w ogóle ale chcę mieć kilka sztuk w zapasie bo nie chcę żeby mu nic wisiało.narazie mam tylko 3 półśpiochy na 56 ale dokupię może 1-2 szt a resztę już na 62..
_Marys_
Nayaa ja wziełam S, szaro-różową :-), dobrze, że poszłam wcześniej bo były tylko dwie szt
W biedronce są też fajne takie jakby naklejki, duży wybór jest
W biedronce są też fajne takie jakby naklejki, duży wybór jest
reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Co do ubranek- ja mam nawet rozmiar 50 po Zosi- urodziła sie mała (2150g i 48cm) i nosiła ten rozmiar okołi miesiąca- w 56 sie topiła.
Ale juz Marysia (3350g i 55cm) wcale w niego nie wlaza Za to w 56 chodziła okolo 3 tygodni.
Osobiście wolę mieć kilka sztuk mniejszych ubranek, niz zawijać rękawki. Ale to takie moze "skrzywienie";-)
Ale juz Marysia (3350g i 55cm) wcale w niego nie wlaza Za to w 56 chodziła okolo 3 tygodni.
Osobiście wolę mieć kilka sztuk mniejszych ubranek, niz zawijać rękawki. Ale to takie moze "skrzywienie";-)
Podziel się: