reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
anula przybiegłam tu za Tobą i czekam na relacje z zakupów
popcorn.gif

ha nasze wczorajsze łowy : Dywanik do pokoju dziecięcego, linku nie wkleję bo na stroni ikei się nie wyświetla niestety :( ale jak ogarniemy wszystko to zrobię fotki całego pokoiku i Wam pokaże :) do tego dwie lampki : SMILA BAGGE Lampa ścienna - IKEA SMILA BLOMMA Lampa ścienna - IKEA , dwa pojemniki na zabawki (nie wiem skąd Tosia tyle tego ma - pojemników już ma 4 plus zapchany regał :/, Dokupiłam sobie dwie poduchy na kanapę :D:D i wiadomo wieszaki jakieś ręczniki :) ogólnie zakupy uważam za udane :) Kurczę ale strasznie żałuję że nie ma aktywnych linków do tego dywaniku bo jest śliczny. A i polecam : KRAMA Ręcznik - IKEA , myślę że przy maluszku taki ręczniczek to podstawa, wiadomo można używać pieluszek,a el i takie cudeńka się przydadzą

Nika - też zazdroszczę "stanu gotowości" u mnie coś ostatnio stanęło w miejscu... Aleeee tłumaczę sobie, że mam jeszcze czas - najwcześniej rodzić mogę 1 lipca i basta! :tak:

AAAA patrzcie co mi się udało wylicytować, a raczej kupić - bo chętnych nie było Sterylizator DO MIKROFALI PHILIPS AVENT (3242762833) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze odbiór w Wawie :tak::tak: Co prawda kobitka się jeszcze nie odezwała, ale wybaczę jej dziś - uderzę do niej jutro :-)

Kupiłam też sobie w sobotę kieckę i bluzkę - razem za 18 zł :-) i małemu dwa pajace, z tych małych bo zauważyłam deficyt małych ubranek... - za mniej niż 2 zł sztuka :tak:

Uderzyłabym też do Biedrony po koszule ale... po pracy to już chyba nie będzie do czego, a mój się zarzekł że koszul kupować mi nie będzie :-D no może to i dobrze, bo jeszcze by kupił rozmiar beczkowy i nie wyszłoby mu to pewnie na dobre... :-D:-D:-D Inna rzecz, że dopadł mnie kryzys finansowy - została stówka do końca m-ca - na co idzie ta kasa?? :baffled::baffled::baffled:

ariena gratuluje wygrania aukcji :-)

Mam do Was pytanie, w jakim rozmiarze kupiłyście ciuszki dla swoich pociech? 56 czy 62? ja mam ciuszki od koleżanki, a tam w rozm. 56 jest nie wiele (zaledwie parę sztuk, wg mnie to mało) i zastanawiam się czy dokupić trochę w rozm 56 czy nie.. :zawstydzona/y:

Marys ja włąsnie jestem na stronie smyka i się zastanawiam nad rozmarem - bo sumie nie mam porównania między 56 a 62.

ariena Ty szczęściaro! Nas teraz czeka największy wydatek: wózek i łóżeczko (+wyposażenie), ale dziadkowie z obu stron się dokładają (akurat będzie na wózek- najdroższa rzecz)

Marys - ja mam sporo ciuszków właśnie 56 i 62, troszkę tylko 58 i 68 (ale nie sądzę, żeby te ostatnie były mi potrzebne tak od razu). Myślę, że warto zwrócić uwagę na wielkość dziecka teraz i trochę poszacować, jak duże może się urodzić.

reklama
Do góry