Dziewczyny, mam prośbę - czy któraś z Was dostała może smsa z IKEA odnośnie promocji na pościele -15%? Jeżeli tak, to napiszcie mi, proszę w których dniach ta promocja i czy tylko pościel obejmuje. Skasowałam smsa zanim doczytałam do końca http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif Sprawdzałam na stronie www, ale nie ma słowa jeszcze o tej promocji.
reklama
ariena87
Fanka BB :)
A ja dzisiaj w gazetce pt Metro dostałam "reklamówkę" z toysrus - i tam jest fajna mata dla bobasa z Canpola za 89,98 (przeceniona z 129,99)
anulka18071987
Zaangażowana w BB
Dziewczyny zapraszam do mnie jestem mamusią z sierpnia 2012 i mam coś dla przyszłych mam
Karuzela Fisher Price RAINFOREST,przewijak,MEGA (3271969613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Karuzela Fisher Price RAINFOREST,przewijak,MEGA (3271969613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ariena87
Chustujące mamy - o którą chustę z tych walczyć?
Chusta tkana Lennylamb rozm.L + instrukcja CD (3268397719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - na innej aukcji widziałam rozmiar M.
NIEMIECKA CHUSTA HOPPEDIZ TKANA 4,6 CASABLANKA (3257439425) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CHUSTA TKANA PL.5 m. JAK NOWA (3260683211) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tkana długa chusta do noszenia dziecka 4,5 metra (3250348700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A może inne będą lepsze?
Odebrałam dziś sterylizator aventu za złotóweczkę, prawie że nówka
Chusta tkana Lennylamb rozm.L + instrukcja CD (3268397719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - na innej aukcji widziałam rozmiar M.
NIEMIECKA CHUSTA HOPPEDIZ TKANA 4,6 CASABLANKA (3257439425) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CHUSTA TKANA PL.5 m. JAK NOWA (3260683211) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tkana długa chusta do noszenia dziecka 4,5 metra (3250348700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A może inne będą lepsze?
Odebrałam dziś sterylizator aventu za złotóweczkę, prawie że nówka
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ariena- jestem za tą drugą Hoopediz.
Kingusia91
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Kingusia- śliczny komplecik
reklama
ariena87
Dmuchawiec - akurat ta jest najdroższa a długość bardzo istotna jest? Ja mam 178, "tatuś" prawie 190cm
Podziel się: