reklama
Dziewczyny wiem, że większość z was już po zakupie wózka, ale może mi doradzicie? Ja taka niezdecydowana jestem, że szok...
TEN:
Jedo Fyn 4 DS Classic nowa kolekcja 2013 - Wielofunkcyjne - Wózki - Mooby
CZY TEN?
BABY DESIGN - Na spacerze - LUPO
A a propos zakupów, to byłam wczoraj w Rosmannie i kupiłam szczoteczkę, pastę, podpaski duże, żel pod prysznic, żel z korą dębu do higieny intymnej, kremik. I 40zł poszło na takie pierdoły. A jeszcze dzieciątko muszę zaopatrzyć w kosmetyki.
A jeszcze mam pytanko: zamawiałyście w necie ciuszki do odbioru dziecka ze szpitala? Bo u nas w stacjonarnych sklepach nic ciekawego nie ma. Upatrzyłam sobie to, ale nie wiem :
Komplety - 6-ELEMENTOWY KOMPELCIK RÓŻOWY roz. 62 - KRAJOWY
TEN:
Jedo Fyn 4 DS Classic nowa kolekcja 2013 - Wielofunkcyjne - Wózki - Mooby
CZY TEN?
BABY DESIGN - Na spacerze - LUPO
A a propos zakupów, to byłam wczoraj w Rosmannie i kupiłam szczoteczkę, pastę, podpaski duże, żel pod prysznic, żel z korą dębu do higieny intymnej, kremik. I 40zł poszło na takie pierdoły. A jeszcze dzieciątko muszę zaopatrzyć w kosmetyki.
A jeszcze mam pytanko: zamawiałyście w necie ciuszki do odbioru dziecka ze szpitala? Bo u nas w stacjonarnych sklepach nic ciekawego nie ma. Upatrzyłam sobie to, ale nie wiem :
Komplety - 6-ELEMENTOWY KOMPELCIK RÓŻOWY roz. 62 - KRAJOWY
Nayaa
Fanka BB :)
Anilek wydaje mi się,że Korba ma ten Lupo (poprawcie mnie jeśli się mylę) ja natomiast od dłuższego czasu jestem zdecydowana na Jedo..Lupo sprzedawczyni mi w sklepie pokazywała,ale ja jak się na coś uprę,to nie ma zmiłuj.
Nika_MD kupiła Jedo,Monia_bed też go ma (już ją o "wrażenia" wypytywałam ) ale wiesz co dla mnie przemawia na + za Jedo..że on tą gondolę ma dużą..Na zimę jak znalazł,bo dziecko będzie miało mniej więcej pół roczku,plus kombinezon(chyba,że nie będzie chciał,ale łudzę się).A przy tym fajnie się go buja . Podobno dosyć dużo go na ulicach,nie wiem..Nie u mnie.I trochę żałuję bo tak to jeszcze babki na ulicy bym zaczepiała ;-)..
Nika_MD kupiła Jedo,Monia_bed też go ma (już ją o "wrażenia" wypytywałam ) ale wiesz co dla mnie przemawia na + za Jedo..że on tą gondolę ma dużą..Na zimę jak znalazł,bo dziecko będzie miało mniej więcej pół roczku,plus kombinezon(chyba,że nie będzie chciał,ale łudzę się).A przy tym fajnie się go buja . Podobno dosyć dużo go na ulicach,nie wiem..Nie u mnie.I trochę żałuję bo tak to jeszcze babki na ulicy bym zaczepiała ;-)..
Anilek co do wózków to i ten ma bardzo dobre opinie i ten) jeśli chodzi o modele to chyba Lupo podoba mi się bardziej...
Co do kupna ciuszków "na wyjście" to ja się wstrzymuje. Mam upatrzonych kilka modeli, pokazałam je mamie i ona je kupi jak już Młody się urodzi. Nie wiadomo jaki będzie duży a ja nie chcę kupić czegoś zbyt małego albo takiego co będę od razu musiała podwijać,... bez sensu. Wszystko mamy na miejscu otwarte 7 dni w tyg więc nie będzie z tym problemu
Nayaa faktycznie Jedo bardzo dużo jeździ! Jak idę na spacer do parku to chyba najwięcej tych widzę. Prezentują się całkiem całkiem
Co do kupna ciuszków "na wyjście" to ja się wstrzymuje. Mam upatrzonych kilka modeli, pokazałam je mamie i ona je kupi jak już Młody się urodzi. Nie wiadomo jaki będzie duży a ja nie chcę kupić czegoś zbyt małego albo takiego co będę od razu musiała podwijać,... bez sensu. Wszystko mamy na miejscu otwarte 7 dni w tyg więc nie będzie z tym problemu
Nayaa faktycznie Jedo bardzo dużo jeździ! Jak idę na spacer do parku to chyba najwięcej tych widzę. Prezentują się całkiem całkiem
tak Naaya ma racje. Mam jedo 4ds i polecam. Tego drugiego woziczka nie znam. Faktycznie jedo ma duuuza gondole i leciutenko sie prowadzi, jednym paluszkiem. Bardzo mieciutki wozik z rwgulacja amortyzacji. Poprzednio tez mialam wozek tej firmy. Bylam bardzo zadowolona. Jeszcze stoi u tesciow w piwnicy w super stanie . Tesciowka ma jakas znjoma w potrzebie wiec kazalam jej ten stary wozik sprezentowac.
Ozdoba dziecięcego pokoju MIŚ z BALONIKAMI z imieni - HAPPY TREE - Srebrna Agrafka
co myślicie o takiej ozdobie??
co myślicie o takiej ozdobie??
aniolek1986
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jestem lipcową mamą
mam na sprzedaz Stanik do karmienia za 30zl rozmiar 80D (za mały)
gatki poporodowe rozmiar 38-40 w sumie 2 paczki ;/ 4 szt. za 16zł (za małe) ...
w razie chęci kupna prosze o priv.
i cudownych rozwiązań życze
mam na sprzedaz Stanik do karmienia za 30zl rozmiar 80D (za mały)
gatki poporodowe rozmiar 38-40 w sumie 2 paczki ;/ 4 szt. za 16zł (za małe) ...
w razie chęci kupna prosze o priv.
i cudownych rozwiązań życze
reklama
Doszła dziś niania, kupiłam okazyjnie na allegro, super działa, nówka, ale bez gwarancji, stąd prawie połowę tańsza. Ja nie wiem skąd ludzie biorą te sprzęty bez gwarancji, albo zza granicy.....albo..
... wole się nie domyślać
Video Niania TOPCOM BABYVIEWER 4500-WYSYŁKA GRATIS (3198744738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
... wole się nie domyślać
Video Niania TOPCOM BABYVIEWER 4500-WYSYŁKA GRATIS (3198744738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podziel się: