reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Wiśnia- ja wczoraj kupiłam coś takiego- dostanę w tym tygodniu to napisze jak wrażenia
Dostawka do wózka BUGGYPOD Smorph2 (3150939697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zastanawiałam się jeszcze nad platformą ale ona ma takie małe kółka, poza tym moja Córka jeszcze nie potrafi dłuższych odcinków przejść, podoba mi się to ze to się składa
Nad bliźniaczym też się zastanawiałam ale wydaje si się że dostawka dla mnie lepsza bo mój mąz pracuje na zmiany i co drógi dzień możemy maszerować z dwoma wózkami

reklama
ja używałam tego zielonego linomagu i teraz tez mam zamiar
a ziajka nie mogę znaleźć składu na necie - jak nie ma w niej cynku, to można codziennie, jak jest z cynkiem to wtedy jak jest odparzenie

DzikaBez widziałam to na żywo już, znam opinię koleżanki lipcówki. Właśnie o tej dostawce pisałam bo Mila też na tą platformę za mała, tam trzeba stabilnie stać, trzymać się i nie uciekać przede wszystkim...Kolezanka mówi, że jest dość stabilna, trochę ciezko się składa i jest dość wąska, to znaczy to siedzisko ale ogólnie jest zadowolona. Pisała, ze po śniegu raczej jest bardzo cięzko ją prowadzić. Na szczęście będzie lato. Ja zastanawiam sie nad nią i nad uzywanym abc design dla rok po roku.Nie sprzedawałabym mojego wózka a ten abc używała do dalszych wyjść bo Mila generalnie dobrze już chodzi a abc byłby wygodniejszy np. na zakupy po jest jeden za drugim. Z drugiej strony po co mi wózki...Sama już nie wiem.

Wiśnia my też bardzo długo się zastanawialiśmy, moja córka jest bardzo szczupła ( miesiąc temu ważyła 8,3) więc pewnie się tam zmieści bez problemu.
Bliźniaczy to też dobre rozwiązanie, wszystko zależy od sytuacji, jak często spacery czy ma się kogoś do pomocy, gdzie się mieszka, ja akurat z wniesieniem bliznaiczego mnie mam problemu mieszkam w domu ale Ty z tego co pamiętam 4pietro?

ja biorę matrulle - te witaminy mają w sobie dha, a biorę je od ok 20 tc
[i to jest wyjątek jaki robię dla synka, bo zdaje się że są one z ryby]

fioletowa- mi tez to lekarz polecił, ale jeszcze nie kupilam

dziewczyny powiedzcie jaki magnez łykacie i w jakiej dawce???????? gin powiedzial, zebym brala 3X dziennie największa dawke magnezu i w sumie nie wiem jaka mam brac............

Dziękuję dziewczyny za zainteresowanie moją prośba - nie spodziewałam się :-)

Jutro mój dopyta dokładnie o szczegóły tej fv tzn czy musi być na równe 400zł czy może być na dowolną kwote a oni tylko 400zł zwracają także jutro dam dokładnie znać :-) Jeszcze raz dziekuję <przytul>

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję, ale SMILE mi pomoże, a że jest na miejscu, to będzie najłatwiejsza transakcja :-D

Babeczki co sądzicie o takich koszulinach?
Koszula nocna ciążowa i do karmienia S Nowe Kolory (3147442517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA ROZMIARY: S/M (3154380317) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (3147379578) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zastanawiam się nad tańszą opcją bo juz kiedys pisałam, że mam obsesję i w jednej koszuli mogę chodzic góra jeden dzień. Potem czuję się niekomfortowo. Zwłaszcza, że w czerwcu może byc gorąco. Po porodach z pszczołąmi miłam w szpitalu 5 koszul i uważam, że tyle mi jest niezbędne(z Zosia lezałam 5dni, z Marysią 3, ale poplamiłam krwią dwie koszuliny tak, że musiałam zmienić). Może któraś z Was zamawiała te koszulki?

reklama
Dzika, Wisienka, a widziałyście coś takiego? Może dla Was taki wózek byłby wyjściem.. tam są rózne opcje.. Emmaljunga Monkey nya_tvillingvagnen_4ff82f3c9606ee091e000f47.jpg

Załączniki

• nya_tvillingvagnen_4ff82f3c9606ee091e000f47.jpg
    nya_tvillingvagnen_4ff82f3c9606ee091e000f47.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 41
Do góry