reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Korba sliczna kołyska!

teri opalacze cudaśne!

Kingusia super huśtawka!

A ze mnie gapa jest i tyle! Zamiast z samego rana przejrzeć pocztę, to dopiero teraz się zalogowałam. A w C&A wyprzedaż! I to jaka! Oczywiście zostały same małe rozmiary, albo typowo chłopięce czy dziewczęcę, a u nas nie wiadomo jeszcze czy córunia czy synek.

fioletowa - zapomniałam Ci napisać, że testowałam podgrzewacz i mój działa tak jak ten stary z canpola czyli podgrzewa do ustalonej przeze mnie temperatury i się wyłącza jak woda stygnie to znowu się włącza i podgrzewa ile trzeba. Także mam jaki chciałam :tak:. Dzięki za link do robota :tak:

No Asiulka Ty to masz sprzęt!

Super nabytki dziewczyny!!!

A ja prezentuje niniejszym - nowo odebrana pierwsza bryka Sebastiana zaparkowana juz u nas w garazu :D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Dziekuje :) to moj wymarzony.. Emmaljunga edge duo combi, u nas w kolorze pp light grey.
Nowe kosztuja niestety sporo, ale jesli tylko ktoś może sobie pozwolić na taki wydatek to podobno wart każdej złotówki.. No zobaczymy :D

Anusia fura że ulala!!

Mam do was pytanie babeczki - czy planujecie prać całą obiciówkę fotelików samochodowych? Ja chciałam całą ale zwątpiłam czy nie zniszczę jej.

reklama
anusiakanusia świetny wózek :-)
Marcysiowa ja nie mam zamiaru prać fotelika, za leniwa jestem :-p

Byłam na mieście i oczywiście zahaczyłam o lumpek, chyba muszę powiedzieć mężowi żeby mi jakieś limity narzucił :-D:-p

Oto moje lumpkowe zdobycze
Zdjęcie0954.jpgZdjęcie0955.jpgZdjęcie0956.jpg

A to parę drobiazgów z ostatniej przesyłki z allegro ;-)
Zdjęcie0957.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0954.jpg
    Zdjęcie0954.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 58
  • Zdjęcie0955.jpg
    Zdjęcie0955.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 58
  • Zdjęcie0956.jpg
    Zdjęcie0956.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 53
  • Zdjęcie0957.jpg