reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
asiulka fajny ten twój robot, ja niestety mam jeszcze materac do naszego łóżka do kupienia, a w sumie dwa - bo zamiast 180 na 200 chcemy kupić 2 x 90 na 200 - żeby łatwiej było wnieśc to na górę i w ogóle
no i chcę to zamówić jeszcze dzisiaj, więc kurcze nie mogłam poszaleć z mikserem za 700, a był superaśny
no cóż troszkę mniej funkcji, ale za to są najważniejsze
w planach mam jeszcze sokowirówkę i zamrażarkę, ale to poczekam do czerwca - albo sprzedamy jeden samochód i wtedy będzie kasa na to, albo dostaniemy z ubezpieczenia grupowego za urodzenie dziecka

sara to fajnie masz, hmm nie wiem czemu nasz tak działa
tylko sprawdź, bo nasz się też wyłącza, ale po chwili się włącza i jak się go zostawi to przegrzewa wodę, chyba że my nastawialiśmy na zbyt wysoką temperaturę hmmmm
trzeba obadać

Mam do was pytanie babeczki - czy planujecie prać całą obiciówkę fotelików samochodowych? Ja chciałam całą ale zwątpiłam czy nie zniszczę jej.

tak zdjęłam z maxi cosi jakoś, teraz czeka na ponowne założenie
muszę jeszcze zdąć z fotela Artura, bo już jest usyfione niemiłosiernie

gratki fajnych zakupów dziewczyny

anusiak piękny jest!!!!!!!!!!!

Fioletowa podgrzewacz chodził cały dzień ustawiony na troszkę mniej niż 2 (tak ustawiałam canpola)

Kingusia a no wyprawy do Lumpków zazwyczaj się tak kończą :rofl2: ale jakie cacuszka za to za grosze są

Ja wyprałam całe obicie od fotelika i od gondoli i spacerówkę też już a co ;-):-p

Mikoto, kolorystyka z 2013, faktycznie maja dużo bardzo ładnych stosowanych wzorów, ja to tylko czern, szarości, beze i biały ;) choć oczywiście staram sie dzidziusiowi i bardziej radosne kolory kupować :) ale wozek musiał być w moich i męża barwach :D

Kingusia, suuuuper ciuszki, jak dla laleczki!

Marcysiowa, ja chce ściągnąć pokrycie i uporać co sie da, fotelik kupiłam używany..

a z nowych wózków środek pierzecie?

Heh ja wyprałam ubranka , kocyki, prześcieradła, ale o tym ,ze wózek czy fotelik to nawet nie myślałam:szok: W sumie dlaczego należy je wyprać??? Aha i muszę sie wyżalić:zawstydzona/y:przyszło dzisiaj łóżeczko i byłabym happy ale okazało się pękniete na całej wysokości:wściekła/y::wściekła/y::angry: no i teraz reklamacja:crazy:

fioletowa ,sara dostałam w prezencie ale mąż to się śmieje że to moja 'sex maszyna' robi wszystko :-p ciasto na pierogi też zagniecie że tylko ja wałkuję i lepię :-D
anusiakanusia wózeczek śliczny !!:-)
marcysiowa ja prałam przed schowaniem więc teraz już nie będę, poza tym kuzynce pożyczyłam fotelik (ona rodzi w maju) więc ona go już sobie wypierze a tak to czyściutki,
do starszego dziecka fotelik czyszczę Wezyrem w sprayu żeby plam nie było, ale takie całościowe pranie jeszcze przedemną

Ostatnia edycja:
Ja mam nowy wózek i z gondoli planuje uprać materacyk i otoczkę czyli tam gdzie dzidzie będą dotykać. Reszty nie będę prać bo nie wszystko mogę zdjąć. A spacerówki na razie nie będę ruszać.

Anusia- super fura

Kingusia- te rzeczy pewnie za grosze zdobyłaś więc po co nawet mówić mężowi- mojemu wiecznie się wydawało że coś kupuje i późno pojął ża dziecku zmienia się garderobę co 3 miesiące bo rośnie teraz jest szczęśliwy że dla drugiej panny jest już wszystko

marcysiowa- zależy w jakim stanie kupiłaś, jak nówke to nie jak używkę to zależy ja dostałam wypraną ale sama też raz prałam i nie było z tym dużo (mam maxi cosi cabriofix) roboty więcej się namęczyłam przy tym foteliku 9-18

reklama
Dziewczyny kochane ja się z wami żegnam na kilka dni, do niedzieli będę u mamy, u nas będzie odgrzybianie sypialni. NIe wiem czy brat mnie dopuści tam do neta -szczerze wątpię :wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Więc życzę Wam słonecznego weekendu już dziś i żeby żadnych niespodzianek szpitalnych mi tu nie było !!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo będziemy się gniewać

buziaczki i papa, my zaraz wyjeżdżamy ;-)

Do góry