reklama
asiulka fajny ten twój robot, ja niestety mam jeszcze materac do naszego łóżka do kupienia, a w sumie dwa - bo zamiast 180 na 200 chcemy kupić 2 x 90 na 200 - żeby łatwiej było wnieśc to na górę i w ogóle
no i chcę to zamówić jeszcze dzisiaj, więc kurcze nie mogłam poszaleć z mikserem za 700, a był superaśny
no cóż troszkę mniej funkcji, ale za to są najważniejsze
w planach mam jeszcze sokowirówkę i zamrażarkę, ale to poczekam do czerwca - albo sprzedamy jeden samochód i wtedy będzie kasa na to, albo dostaniemy z ubezpieczenia grupowego za urodzenie dziecka
sara to fajnie masz, hmm nie wiem czemu nasz tak działa
tylko sprawdź, bo nasz się też wyłącza, ale po chwili się włącza i jak się go zostawi to przegrzewa wodę, chyba że my nastawialiśmy na zbyt wysoką temperaturę hmmmm
trzeba obadać
tak zdjęłam z maxi cosi jakoś, teraz czeka na ponowne założenie
muszę jeszcze zdąć z fotela Artura, bo już jest usyfione niemiłosiernie
gratki fajnych zakupów dziewczyny
no i chcę to zamówić jeszcze dzisiaj, więc kurcze nie mogłam poszaleć z mikserem za 700, a był superaśny
no cóż troszkę mniej funkcji, ale za to są najważniejsze
w planach mam jeszcze sokowirówkę i zamrażarkę, ale to poczekam do czerwca - albo sprzedamy jeden samochód i wtedy będzie kasa na to, albo dostaniemy z ubezpieczenia grupowego za urodzenie dziecka
sara to fajnie masz, hmm nie wiem czemu nasz tak działa
tylko sprawdź, bo nasz się też wyłącza, ale po chwili się włącza i jak się go zostawi to przegrzewa wodę, chyba że my nastawialiśmy na zbyt wysoką temperaturę hmmmm
trzeba obadać
Mam do was pytanie babeczki - czy planujecie prać całą obiciówkę fotelików samochodowych? Ja chciałam całą ale zwątpiłam czy nie zniszczę jej.
tak zdjęłam z maxi cosi jakoś, teraz czeka na ponowne założenie
muszę jeszcze zdąć z fotela Artura, bo już jest usyfione niemiłosiernie
gratki fajnych zakupów dziewczyny
anusiak piękny jest!!!!!!!!!!!
Fioletowa podgrzewacz chodził cały dzień ustawiony na troszkę mniej niż 2 (tak ustawiałam canpola)
Kingusia a no wyprawy do Lumpków zazwyczaj się tak kończą ale jakie cacuszka za to za grosze są
Ja wyprałam całe obicie od fotelika i od gondoli i spacerówkę też już a co ;-)
Fioletowa podgrzewacz chodził cały dzień ustawiony na troszkę mniej niż 2 (tak ustawiałam canpola)
Kingusia a no wyprawy do Lumpków zazwyczaj się tak kończą ale jakie cacuszka za to za grosze są
Ja wyprałam całe obicie od fotelika i od gondoli i spacerówkę też już a co ;-)
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Mikoto, kolorystyka z 2013, faktycznie maja dużo bardzo ładnych stosowanych wzorów, ja to tylko czern, szarości, beze i biały choć oczywiście staram sie dzidziusiowi i bardziej radosne kolory kupować ale wozek musiał być w moich i męża barwach
Kingusia, suuuuper ciuszki, jak dla laleczki!
Marcysiowa, ja chce ściągnąć pokrycie i uporać co sie da, fotelik kupiłam używany..
a z nowych wózków środek pierzecie?
Kingusia, suuuuper ciuszki, jak dla laleczki!
Marcysiowa, ja chce ściągnąć pokrycie i uporać co sie da, fotelik kupiłam używany..
a z nowych wózków środek pierzecie?
Heh ja wyprałam ubranka , kocyki, prześcieradła, ale o tym ,ze wózek czy fotelik to nawet nie myślałam W sumie dlaczego należy je wyprać??? Aha i muszę sie wyżalićprzyszło dzisiaj łóżeczko i byłabym happy ale okazało się pękniete na całej wysokości no i teraz reklamacja
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
fioletowa ,sara dostałam w prezencie ale mąż to się śmieje że to moja 'sex maszyna' robi wszystko ciasto na pierogi też zagniecie że tylko ja wałkuję i lepię
anusiakanusia wózeczek śliczny !!:-)
marcysiowa ja prałam przed schowaniem więc teraz już nie będę, poza tym kuzynce pożyczyłam fotelik (ona rodzi w maju) więc ona go już sobie wypierze a tak to czyściutki,
do starszego dziecka fotelik czyszczę Wezyrem w sprayu żeby plam nie było, ale takie całościowe pranie jeszcze przedemną
anusiakanusia wózeczek śliczny !!:-)
marcysiowa ja prałam przed schowaniem więc teraz już nie będę, poza tym kuzynce pożyczyłam fotelik (ona rodzi w maju) więc ona go już sobie wypierze a tak to czyściutki,
do starszego dziecka fotelik czyszczę Wezyrem w sprayu żeby plam nie było, ale takie całościowe pranie jeszcze przedemną
Ostatnia edycja:
Korba32
Fanka BB :)
Cieszę się kochane , że podoba się Wam kołyska
Śliczne rzeczy kupujecie , drugi dzień nawala mi internet, więc nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić ....
Anusiakanusia, Piękna furka :-)
Kingusia, Ciuszki urocze, smoczki i butelki mam takie same
Śliczne rzeczy kupujecie , drugi dzień nawala mi internet, więc nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić ....
Anusiakanusia, Piękna furka :-)
Kingusia, Ciuszki urocze, smoczki i butelki mam takie same
DzikaBez
Fanka BB :)
Anusia- super fura
Kingusia- te rzeczy pewnie za grosze zdobyłaś więc po co nawet mówić mężowi- mojemu wiecznie się wydawało że coś kupuje i późno pojął ża dziecku zmienia się garderobę co 3 miesiące bo rośnie teraz jest szczęśliwy że dla drugiej panny jest już wszystko
marcysiowa- zależy w jakim stanie kupiłaś, jak nówke to nie jak używkę to zależy ja dostałam wypraną ale sama też raz prałam i nie było z tym dużo (mam maxi cosi cabriofix) roboty więcej się namęczyłam przy tym foteliku 9-18
Kingusia- te rzeczy pewnie za grosze zdobyłaś więc po co nawet mówić mężowi- mojemu wiecznie się wydawało że coś kupuje i późno pojął ża dziecku zmienia się garderobę co 3 miesiące bo rośnie teraz jest szczęśliwy że dla drugiej panny jest już wszystko
marcysiowa- zależy w jakim stanie kupiłaś, jak nówke to nie jak używkę to zależy ja dostałam wypraną ale sama też raz prałam i nie było z tym dużo (mam maxi cosi cabriofix) roboty więcej się namęczyłam przy tym foteliku 9-18
reklama
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
Dziewczyny kochane ja się z wami żegnam na kilka dni, do niedzieli będę u mamy, u nas będzie odgrzybianie sypialni. NIe wiem czy brat mnie dopuści tam do neta -szczerze wątpię
Więc życzę Wam słonecznego weekendu już dziś i żeby żadnych niespodzianek szpitalnych mi tu nie było !!!! bo będziemy się gniewać
buziaczki i papa, my zaraz wyjeżdżamy ;-)
Więc życzę Wam słonecznego weekendu już dziś i żeby żadnych niespodzianek szpitalnych mi tu nie było !!!! bo będziemy się gniewać
buziaczki i papa, my zaraz wyjeżdżamy ;-)
Podziel się: