reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

anusiak
móje typy to 2,3,1

a my nie pojechaliśmy do szpitala, a mąż zdążył już wziąć urlop - więc od razu go ścignę żeby wózek ściągnął ze strychu i będzie pranie czyszczenie :-D a potem pokażę wam fotki :-D

reklama
Dzięki za odzew kochane! Bo ja już całkiem zgłupiałam ;) Zrobiłam sobie ranking na podstawie waszych i moim znajmoych opinii i na razie wygląda to tak kratka- 27,5pkt, szary 25,5pkt, skandynawski 31pkt :) Więc skandynawski póki co wygrywa, jeszcze pojeżdzę aby zobaczyć go live, tego jednago nie widziałam na żywo.. I jeszcze mąż musi się wypowiedzieć, czy za bardzo nie chcę mu sfeminizować syna :p W koncu to bedą jego pierwsze 4 kółka a dla męża samochody to świętość i wielka pasja :D

Teri - ja kupiłam kocyk z bawełnianej włóczki - ten w paseczki na załączonym wczoraj zdjęciu, uważam że jest boski. Ale na ogromne upały może faktycznie taki cieniutki by się zdał, fajne są :) choć ja jednak wolę dotknąć zanim kupię :D

Fioletowa, czekamy na fotki!!

emma.jpg No i bedzie jasno-szary wózeczek, mój mąż miał decydujacy głos :) Z tego co wiem nawet skonultował sprawę z kolegą z pracy, którego żona ma dokładnie termin wtedy co ja :) Oni kupuja Fyn, zresztą też szary.. dla chłopca :) Ja chyba też w głębi serca byłam za nim.. na żywo od razu przypadł mi do serca. W każdym razie dziękuję za Wasze opinie dziewczyny!!

Robaczek- ja uwielbiam takie ręcznie robione kocyki, w Norwegii to norma, że robi się kocyki dla dzieciaczków.. ja podobno też mam dostać od tesciowej :) ohh, nie mogę się doczekać !

https://www.google.pl/search?q=baby...87,d.bGE&fp=850c0c3ba5bc6c3a&biw=1783&bih=993

ps. zamówiłam łóżeczko!

Łóżeczko Michaś 120x60 buk+szuf.- Biały! (3128136433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

moja koleżanka ma identyczne od tego producenta i strasznie mi się spodobało :)

Załączniki

• emma.jpg
    emma.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 52
Anusiak super ten wózek :) a ten wzorek "norweski" interesujacy :) miła odmiana po wszechobecnych kółkach :) w ogóle wózkowy szał trwa w najlepsze hehe :D a ja pewnie dopiero w maju kupię :-(

co do łóżeczka to zastanawiałam się nad tym 2w1 ! Łóżeczko szuflada i materac PKG 140x70 Lolek (3100603098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo niby praktyczne się wydaje,jak dziecię podrośnie to zdemontować to i owo i "normalne" łóżko się robi..Ale czy te szczebelki wytrzymają hmmm..

Nayaa- my kupiliśmy dokładnie takie łóżeczko :) Na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu. Sprzedający jest bardzo profesjonalny, paczka przyszła w ciągu dwóch dni od wysłania przelewu. Co prawda nie było dykty przykrywającej szufladę, bo są tylko do łóżek mniejszych 120x60, ale mój mąż dopkupił w Castoramie za grosze i już zamontował. Szuflada jest na kółkach jako osobny element, ale nam to nie przeszkadza. Szczebelki wytrzymają, bo są dość solidne. Generalnie polecam:-)

No to skoro już wszystkie zaczęły zakupy to i ja:D

Moi rodzice dzisiaj zaszaleli... i kupili dla wnusia:

Wózek Bebetto Luca, kolor w rzeczywistości jest bardziej szary niż wygląda na zdjęciu.
2013-02-11_11;18.jpg

Przewijak, trochę inny wzór niż na tej aukcji, ale tylko troszkę:)))

i wanienka.... :))) ma działać mniej więcej jak ta na filmiku:)
3131625159.jpg
Dałabym real foto, ale moi rodzice wszystkie zakupy wzięli do domu i przywiązą je dopiero jak Franek przyjdzie na świat:)

Ale się cieszę!!!! więc zostały tylko jakieś kosmetyki i rzeczy higieniczne...:))) i fotelik do samochodu... uffff:) mogę spać spokojnie!

Załączniki

• 2013-02-11_11;18.jpg
    2013-02-11_11;18.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 33
  • 3131625159.jpg
    3131625159.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry