reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Dzięki za odzew kochane! Bo ja już całkiem zgłupiałam Zrobiłam sobie ranking na podstawie waszych i moim znajmoych opinii i na razie wygląda to tak kratka- 27,5pkt, szary 25,5pkt, skandynawski 31pkt Więc skandynawski póki co wygrywa, jeszcze pojeżdzę aby zobaczyć go live, tego jednago nie widziałam na żywo.. I jeszcze mąż musi się wypowiedzieć, czy za bardzo nie chcę mu sfeminizować syna W koncu to bedą jego pierwsze 4 kółka a dla męża samochody to świętość i wielka pasja
Teri - ja kupiłam kocyk z bawełnianej włóczki - ten w paseczki na załączonym wczoraj zdjęciu, uważam że jest boski. Ale na ogromne upały może faktycznie taki cieniutki by się zdał, fajne są choć ja jednak wolę dotknąć zanim kupię
Fioletowa, czekamy na fotki!!
Teri - ja kupiłam kocyk z bawełnianej włóczki - ten w paseczki na załączonym wczoraj zdjęciu, uważam że jest boski. Ale na ogromne upały może faktycznie taki cieniutki by się zdał, fajne są choć ja jednak wolę dotknąć zanim kupię
Fioletowa, czekamy na fotki!!
madzia128
Fanka BB :)
Dziewczyny, łóżeczko, które sobie upatrzyłam i wymarzyłam ma dołączony taki materac:
cienki materac: ekologiczna sklejka, gabra i materiał.
Cóż to takiego??
MAXX WYPAS Łóżeczko turystyczne, kojec, Wibra (3097976796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cienki materac: ekologiczna sklejka, gabra i materiał.
Cóż to takiego??
MAXX WYPAS Łóżeczko turystyczne, kojec, Wibra (3097976796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
RobaczekII
hej szukałam cienkiego kocyka na lato i znalazłam taki chyba będzie ok na lato
Cieniutki jak pieluszka LETNI kocyk bawełniany100% (3117004217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja dla Sewerka zrobiłam sama kocyk, ażurowy na szydełku, przewiewny super się sprawdził. Na szczęście wciąż jest ładny i dla Huberta będzie.
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
No i bedzie jasno-szary wózeczek, mój mąż miał decydujacy głos Z tego co wiem nawet skonultował sprawę z kolegą z pracy, którego żona ma dokładnie termin wtedy co ja Oni kupuja Fyn, zresztą też szary.. dla chłopca Ja chyba też w głębi serca byłam za nim.. na żywo od razu przypadł mi do serca. W każdym razie dziękuję za Wasze opinie dziewczyny!!
Robaczek- ja uwielbiam takie ręcznie robione kocyki, w Norwegii to norma, że robi się kocyki dla dzieciaczków.. ja podobno też mam dostać od tesciowej ohh, nie mogę się doczekać !
https://www.google.pl/search?q=baby...87,d.bGE&fp=850c0c3ba5bc6c3a&biw=1783&bih=993
ps. zamówiłam łóżeczko!
Łóżeczko Michaś 120x60 buk+szuf.- Biały! (3128136433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
moja koleżanka ma identyczne od tego producenta i strasznie mi się spodobało
Robaczek- ja uwielbiam takie ręcznie robione kocyki, w Norwegii to norma, że robi się kocyki dla dzieciaczków.. ja podobno też mam dostać od tesciowej ohh, nie mogę się doczekać !
https://www.google.pl/search?q=baby...87,d.bGE&fp=850c0c3ba5bc6c3a&biw=1783&bih=993
ps. zamówiłam łóżeczko!
Łóżeczko Michaś 120x60 buk+szuf.- Biały! (3128136433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
moja koleżanka ma identyczne od tego producenta i strasznie mi się spodobało
Załączniki
Nayaa
Anusiak super ten wózek a ten wzorek "norweski" interesujacy miła odmiana po wszechobecnych kółkach w ogóle wózkowy szał trwa w najlepsze hehe a ja pewnie dopiero w maju kupię :-(
co do łóżeczka to zastanawiałam się nad tym 2w1 ! Łóżeczko szuflada i materac PKG 140x70 Lolek (3100603098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo niby praktyczne się wydaje,jak dziecię podrośnie to zdemontować to i owo i "normalne" łóżko się robi..Ale czy te szczebelki wytrzymają hmmm..
co do łóżeczka to zastanawiałam się nad tym 2w1 ! Łóżeczko szuflada i materac PKG 140x70 Lolek (3100603098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo niby praktyczne się wydaje,jak dziecię podrośnie to zdemontować to i owo i "normalne" łóżko się robi..Ale czy te szczebelki wytrzymają hmmm..
Bona87
Mama Michasia
Nayaa- my kupiliśmy dokładnie takie łóżeczko Na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu. Sprzedający jest bardzo profesjonalny, paczka przyszła w ciągu dwóch dni od wysłania przelewu. Co prawda nie było dykty przykrywającej szufladę, bo są tylko do łóżek mniejszych 120x60, ale mój mąż dopkupił w Castoramie za grosze i już zamontował. Szuflada jest na kółkach jako osobny element, ale nam to nie przeszkadza. Szczebelki wytrzymają, bo są dość solidne. Generalnie polecam:-)
No to skoro już wszystkie zaczęły zakupy to i ja
Moi rodzice dzisiaj zaszaleli... i kupili dla wnusia:
Wózek Bebetto Luca, kolor w rzeczywistości jest bardziej szary niż wygląda na zdjęciu.
Przewijak, trochę inny wzór niż na tej aukcji, ale tylko troszkę))
i wanienka.... )) ma działać mniej więcej jak ta na filmiku
Dałabym real foto, ale moi rodzice wszystkie zakupy wzięli do domu i przywiązą je dopiero jak Franek przyjdzie na świat
Ale się cieszę!!!! więc zostały tylko jakieś kosmetyki i rzeczy higieniczne...)) i fotelik do samochodu... uffff mogę spać spokojnie!
Moi rodzice dzisiaj zaszaleli... i kupili dla wnusia:
Wózek Bebetto Luca, kolor w rzeczywistości jest bardziej szary niż wygląda na zdjęciu.
Przewijak, trochę inny wzór niż na tej aukcji, ale tylko troszkę))
i wanienka.... )) ma działać mniej więcej jak ta na filmiku
Dałabym real foto, ale moi rodzice wszystkie zakupy wzięli do domu i przywiązą je dopiero jak Franek przyjdzie na świat
Ale się cieszę!!!! więc zostały tylko jakieś kosmetyki i rzeczy higieniczne...)) i fotelik do samochodu... uffff mogę spać spokojnie!
Załączniki
reklama
Podziel się: