reklama
Aśka1987
Fanka BB :)
Pościel Tymka dotarła dzisiaj i tym sposobem mamy już całą wyprawkę uff:-)
jullix
Te wózki są bardzo chwalone, moja sąsiadka ma i koleżanka i też w podobnych kolorach. Mówią, że nie zamieniłyby na nic innego.
My mamy po Jędrku taki, tylko wersja z jeszcze większymi kołami Też jestem bardzo zadowolona i nie chcę nic innego dla Ewci
Zobacz załącznik 547818
My mamy po Jędrku taki, tylko wersja z jeszcze większymi kołami Też jestem bardzo zadowolona i nie chcę nic innego dla Ewci
Zobacz załącznik 547818
Marcysiowa bardzo fajny wózeczek
a właśnie apropos wózków, pomęczę Was jeszcze trochę...))
Jest bardzo fajna okazja w sklepie, wózek Bebetto Luca, wizualnie bardzo mi się podoba, kolor szary. Czy ktoś się orientuje jak Bebetto stoi z opiniami? CO w ogóle myślicie o tym wózku?
edit: cena 1000pln
a właśnie apropos wózków, pomęczę Was jeszcze trochę...))
Jest bardzo fajna okazja w sklepie, wózek Bebetto Luca, wizualnie bardzo mi się podoba, kolor szary. Czy ktoś się orientuje jak Bebetto stoi z opiniami? CO w ogóle myślicie o tym wózku?
edit: cena 1000pln
Załączniki
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Smile, wyglada fajnie ale ja niewiele poradze bo nie orientuje sie w brykach na kolach skretnych..
Ohh, ja byłam dzis w świecie dziecka, testowalam wozeczek, kupiłam materacyk lateks pianka gryka oraz pare innych rzeczy, w tym superasne kocyki..
Ohh, ja byłam dzis w świecie dziecka, testowalam wozeczek, kupiłam materacyk lateks pianka gryka oraz pare innych rzeczy, w tym superasne kocyki..
Załączniki
Ostatnia edycja:
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Mam teraz zagwostke co o koloru wozeczka.. Początkowo byłam zdecydowana na ten bez/kartka
W sklepie strasznie spodobał mi sie ten szary
A jeszcze ten jest fajny z takim skandynawskim motywem..
Ohh, poradzcie dziewczyny, który najfajniejszy?..
W sklepie strasznie spodobał mi sie ten szary
A jeszcze ten jest fajny z takim skandynawskim motywem..
Ohh, poradzcie dziewczyny, który najfajniejszy?..
Załączniki
reklama
ariena87
anusia - a mi się podobają w kolejności hebrajskiej - od prawej do lewej :-)
Podziel się: