reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
A my dzisiaj zamówiliśmy wózek. Tak jak planowaliśmy jest to Tako Duo Jumper. Kolor mamy z najnowszej kolekcji i tylko po znajomości nam go zrobią. na zdjęciu w wersji pojedyńczej i innym układzie kolorów ale kolory te.

fura.jpg

Załączniki

• fura.jpg
    fura.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 55
Te wózki są bardzo chwalone, moja sąsiadka ma i koleżanka i też w podobnych kolorach. Mówią, że nie zamieniłyby na nic innego.
My mamy po Jędrku taki, tylko wersja z jeszcze większymi kołami ;) Też jestem bardzo zadowolona i nie chcę nic innego dla Ewci
Zobacz załącznik 547818

Marcysiowa bardzo fajny wózeczek:)

a właśnie apropos wózków, pomęczę Was jeszcze trochę...:)))

Jest bardzo fajna okazja w sklepie, wózek Bebetto Luca, wizualnie bardzo mi się podoba, kolor szary. Czy ktoś się orientuje jak Bebetto stoi z opiniami? CO w ogóle myślicie o tym wózku?

bebetto-luca-wozek-wielofunkcyjny-3w1-kolor-grafitowy-nr-230-m-iext13501242.jpg

edit: cena 1000pln

Załączniki

• bebetto-luca-wozek-wielofunkcyjny-3w1-kolor-grafitowy-nr-230-m-iext13501242.jpg
    bebetto-luca-wozek-wielofunkcyjny-3w1-kolor-grafitowy-nr-230-m-iext13501242.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 40
Smile, wyglada fajnie ale ja niewiele poradze bo nie orientuje sie w brykach na kolach skretnych..

Ohh, ja byłam dzis w świecie dziecka, testowalam wozeczek, kupiłam materacyk lateks pianka gryka oraz pare innych rzeczy, w tym superasne kocyki..

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Mam teraz zagwostke co o koloru wozeczka.. Początkowo byłam zdecydowana na ten bez/kartka
W sklepie strasznie spodobał mi sie ten szary

A jeszcze ten jest fajny z takim skandynawskim motywem..

Ohh, poradzcie dziewczyny, który najfajniejszy?..:szok:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 56
  • image.jpg
    image.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 61
  • image.jpg
    image.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 58
reklama