reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
My już łóżeczko mamy kupione, nawet chwaliłam się tu zakupem :-) ale jeszcze nie jest złożone, bo trochę szkoda miejsca, zresztą mąż musi w sypialni jedną ścianę zrobić i będzie szlifowanie, dlatego trochę się wstrzymamy.

Dorwałam wczoraj te koszule w Biedronce. Naprawde sa fajne:tak:Kupiłam dwie, ale po przymiarce w domu chyba polece w poniedziałek po trzecią.

hej dziewczyny. nie moge nigdzie na forum znaleśc; macie liste rzeczy potrzebnych dla noworodka- nie chodzi mi o ubranka. pozostałe. kurde jeszcze nic takiego nie mam. w necie piszą dużo- ale chciałabym od doświadczonych mam które wiedza co jest najpotrzebniejsze. dzieki. moze by c na PW.

Dorwałam wczoraj te koszule w Biedronce. Naprawde sa fajne:tak:Kupiłam dwie, ale po przymiarce w domu chyba polece w poniedziałek po trzecią.

Po Twoim poscie pojechalam dziś i też kupilam dwie L-ki w Biedronce. Faktycznie super leżą :) będą do karmienia jak znalazł i za te 29 zł no rewelacja:tak:

edyta_o17 a patrzylas na nasz wątek przyklejony:
LISTY zakupowo/szpitale

justa
śliczna sypialnia :)

Ostatnia edycja:
heh też jestem posiadaczką koszuli z biedronki :-D ale byłby ubaw jakbyśmy tak wszystkie razem w jednym szpitalu w tych koszulach rodziły heh chyba zamiast rodzić śmiałabym się bez opamiętania :-D

reklama
Do góry