reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

A zaczęło się od wersji dziewczęcej samych poduszek i zawieszki
sówki fiolet.jpg

Poproszona zrobiła kołderkę z opcją dodania wkładu, płaską podusię, szmatkę z metkami i wisiorek - wszystko w moich wybranych kolorkach.
Jak tylko dojdą zdam relację :tak:
Już się doczekać nie mogę

reklama
Kwestia indywidualnego dogadania.
Ja brałam zestaw kołderka, poduszka, szmatka, zawieszka za 100zł z przesyłką
Czy dużo? Pewnie zależy jak dla kogo.
Mam zrobiony mój projekt, na mój wymiar, moje kolory...więc dla mnie do przyjęcia :tak:

anusiakanusia ja też poluję na tę parkę z H&M:-) Tylko czekam aż się u nas pojawią:wściekła/y:

Sara
super!!!!!!!!!!! Lecę oglądać, co ta dziewczyna szyje:confused::shocked2:

Mikoto, warto! muszę przyznać ze w rzeczywistości jeszcze ładniejsza niż w folderze, ja kupiłam w h&m w Norwegii, zakochalam sie w niej od pierwszego zmierzenia :)

anusiakanusia dzisiaj w CH zobaczę czy już są. Chociaż nie wiem jak z rozmiarem. Czy brać większą? :confused::oo2:

Sara wydaje mi się, że cena jest bardzo atrakcyjna. Teraz rękodzieła są i na czasie i w cenie. A za tę cenę naprawdę dużo rzeczy i do tego jeszcze pieknie wykonane:tak:

anusiakanusia dzisiaj w CH zobaczę czy już są. Chociaż nie wiem jak z rozmiarem. Czy brać większą? :confused::oo2:

Sara wydaje mi się, że cena jest bardzo atrakcyjna. Teraz rękodzieła są i na czasie i w cenie. A za tę cenę naprawdę dużo rzeczy i do tego jeszcze pieknie wykonane:tak:

Ja normalnie przed ciążą nosiłam S/XS z H&M , i parkę wzięłam S :) Ona oczywiście bierze pod uwagę brzuszek. Najlepiej jak przymierzysz :)

reklama
Sa_Raa super te pościele!!!!

Dziewczyny apropos rozstępów... ja mam niestety tendencje do nich. Mam nie duże, ale jednak trochę widoczne rozstępy na boczkach i łydkach (były już na dłuuugo przed ciążą). Nie wiem skąd bo nigdy nie miałam jakiś drastycznych wahań wagi no ale cóż. Była teraz moja ciocia z DE i przywiozła mi Bio-Oil. Sama go stosuje i muszę powiedzieć, że jest mega skuteczny. Ona go stosuje na bliznę po operacji serca i efekt jest niesamowity.
U nas też niedawno w TV pojawiła się jego reklama. Zaczęłam stosować już ponad tydzień temu, więcej napiszę za jakiś miesiąc, ale skóra już jest gładsza.

Do góry