reklama
Kwestia indywidualnego dogadania.
Ja brałam zestaw kołderka, poduszka, szmatka, zawieszka za 100zł z przesyłką
Czy dużo? Pewnie zależy jak dla kogo.
Mam zrobiony mój projekt, na mój wymiar, moje kolory...więc dla mnie do przyjęcia
Ja brałam zestaw kołderka, poduszka, szmatka, zawieszka za 100zł z przesyłką
Czy dużo? Pewnie zależy jak dla kogo.
Mam zrobiony mój projekt, na mój wymiar, moje kolory...więc dla mnie do przyjęcia
Aśka1987
Fanka BB :)
Piękne ! cena całkiem fajna,może zamówię coś dla Tymcia :-)
aguska24mir
mama Pawełka :)
sara rewelka bardzo mi sie podoba i cena oki
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
anusiakanusia ja też poluję na tę parkę z H&M:-) Tylko czekam aż się u nas pojawią
Sara super!!!!!!!!!!! Lecę oglądać, co ta dziewczyna szyje
Mikoto, warto! muszę przyznać ze w rzeczywistości jeszcze ładniejsza niż w folderze, ja kupiłam w h&m w Norwegii, zakochalam sie w niej od pierwszego zmierzenia
anusiakanusia dzisiaj w CH zobaczę czy już są. Chociaż nie wiem jak z rozmiarem. Czy brać większą?
Sara wydaje mi się, że cena jest bardzo atrakcyjna. Teraz rękodzieła są i na czasie i w cenie. A za tę cenę naprawdę dużo rzeczy i do tego jeszcze pieknie wykonane
Sara wydaje mi się, że cena jest bardzo atrakcyjna. Teraz rękodzieła są i na czasie i w cenie. A za tę cenę naprawdę dużo rzeczy i do tego jeszcze pieknie wykonane
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
anusiakanusia dzisiaj w CH zobaczę czy już są. Chociaż nie wiem jak z rozmiarem. Czy brać większą?
Ja normalnie przed ciążą nosiłam S/XS z H&M , i parkę wzięłam S Ona oczywiście bierze pod uwagę brzuszek. Najlepiej jak przymierzysz
reklama
Sa_Raa super te pościele!!!!
Dziewczyny apropos rozstępów... ja mam niestety tendencje do nich. Mam nie duże, ale jednak trochę widoczne rozstępy na boczkach i łydkach (były już na dłuuugo przed ciążą). Nie wiem skąd bo nigdy nie miałam jakiś drastycznych wahań wagi no ale cóż. Była teraz moja ciocia z DE i przywiozła mi Bio-Oil. Sama go stosuje i muszę powiedzieć, że jest mega skuteczny. Ona go stosuje na bliznę po operacji serca i efekt jest niesamowity.
U nas też niedawno w TV pojawiła się jego reklama. Zaczęłam stosować już ponad tydzień temu, więcej napiszę za jakiś miesiąc, ale skóra już jest gładsza.
Dziewczyny apropos rozstępów... ja mam niestety tendencje do nich. Mam nie duże, ale jednak trochę widoczne rozstępy na boczkach i łydkach (były już na dłuuugo przed ciążą). Nie wiem skąd bo nigdy nie miałam jakiś drastycznych wahań wagi no ale cóż. Była teraz moja ciocia z DE i przywiozła mi Bio-Oil. Sama go stosuje i muszę powiedzieć, że jest mega skuteczny. Ona go stosuje na bliznę po operacji serca i efekt jest niesamowity.
U nas też niedawno w TV pojawiła się jego reklama. Zaczęłam stosować już ponad tydzień temu, więcej napiszę za jakiś miesiąc, ale skóra już jest gładsza.
Podziel się: