reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
moi teściowie to przynajmniej sprawiedliwie - każdy zawsze dostaje tyle samo z okazji imienin, urodzin... wnuk najstarszy jak wyjeżdża na wycieczkę klasową dostaje kasę, potem dają jego siostrze [mieszkają razem] a jak my się pojawiamy to i Artur dostanie "a co on gorszy? sroce spod ogona wypadł?" chociaż w sumie nie musieliby bo, przecież nawet byśmy nie wiedzieli że dali na wycieczkę klasową
sami mało mają, ale nie ciągną od nikogo, no i nikomu nie pomagają za bardzo
tylko siostra Adama, mieszka z nimi to pomoc ma przy dzieciach no i z tego co wiem, to oni opłacali mieszkanie [jak jest teraz to nie wiem]
nayaa ten sklep jest fajowy, bo tam można cudeńka znaleźć, jak się pogrzebie - śmieszne i na serio
bluzki ciążowe z napisem "baby loading"
do różnych zawodów napisy - fajne gadżeciarskie

nie mam w czym chodzić :D Wysadziło mnie konkretnie - niech przyjdzie wiosna bo fajną kurteczkę sobie wylicytowałam ojjj oby przyszła szybko : 602/ Fajna Kurtka Płaszcz dla ciężarnej czarny M (3046333114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a i wiem że to generalnie wątek " ciążowy - maluchy i mamy " ale dla mamusiek które mają już starsze córeczki polecam : Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sama kilkukrotnie robiłam u nich zakupy, teraz robię już hurtowo :D - bo prawie całe przedszkole obkupuje :D

Anula, wiosna podobno już puka o drzwi :) z każdym dnim ma być cieplej! Ja już kupiłam wiosenna parke z H&M :) ale póki co w męża kurtce dygam ;) podwijam rękawy i mam duże bary :D ale przynajmniej w brzucho ciepło :)

Anusiak TĄ TĄ o której myślę? :D A byłam ostatnio w H&M ale nie widziałam.. Z resztą skupiłam się za bardzo na dzieciowych rzeczach ;-)
Ja dzisiaj wyciągnęłam płaszczyk bo ostatnio jak miałam go na sobie to ekspres mi w nim nawalił i się zacięłam..I dzisiaj jak na złość ekspres działa :-Da pewnie znowu się zatnie w najmniej odpowiednim momencie.Tylko nie wiem..bo on jest lekko ściągany w pasie gumką..taka fajna sportowa bombeczka.Mam nadzieje,że trochę posłuży bo przy dzisiejszej przymiarce trochę zwątpiłam..hmm:baffled:
Obyś miała rację z tą wiosną,bo ja już szału dostaję jak za okno patrzę..ciąąągle szaro :sorry2:

sara i fioletowa bodziaki rewelka

ja zakupiłam sobie na wiosne taki płaszczyk z polaru potem trez go wykorzystam na razie w zimowa kurtke sie mieszcze wiec nie jest zle a tak to tuniki zakładam i leginsy jest mi wygodnie a ostatnio kupiłam sobie spódniczke ogrodnieczek ciazowa super jest.

reklama
anusiakanusia ja też poluję na tę parkę z H&M:-) Tylko czekam aż się u nas pojawią:wściekła/y:

Sara
super!!!!!!!!!!! Lecę oglądać, co ta dziewczyna szyje:confused::shocked2:

Do góry