reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

fioletowa super ciuszki!

O wózkach czytam z wielkim zainteresowaniem... Jeżeli chodzi o ciuszki "od kogoś" to jak najbardziej jestem na tak, ale muszę być w dobrym stanie i trzeba za nie zapłacić, nie ma co pożyczać. Potem niech coś się zniszczy, to więcej kłopotu z tego. A tak, jest kupione i nikt do nikogo żalu nie ma:tak:

reklama
ariena za xlandera używkę moim zdaniem nie ma sensu dawać więcej niż 700 - chyba że z fotelikiem
jak ktoś woła 1000 za używkę to bez sensu - dołożysz 300 i masz na gwarancji producenta
a serwis mają dobry - u nas pałąk w daszku gondoli wylazł, to nam cały daszek nowy przysłali

Widziałam na żywo w sklepie. Bardzo ładny wózek, lekki, duży koszyk, duża budka. Tylko przednie kółka dość małe i nie dają rady na małym krawężniku. Ja wybieram jednak Mutsy Evo mimo ,że brzydszy.

Marcelinowa- wózek fajnie wyglada i ładne kolorki, nie widziałam go więc nie wiem jak sie prowadzi, ale ma fajne przekładane siedzisko
ariena- jedyną rzeczą jakiej mi brakuje w Xlanderze to brak przekładanego siedziska, moje dziecko po przełożeniu do spacerówki nie wysiedziało by ani minuty tyłem do mnie, gdyby nie to ze ja miałam przekładane to spacery nie wchodziły by w gre, nigdy nie wiadomo jakie dziecko się nam urodzi i ja wolała bym się zabezpieczyć
agacia- a dlaczego mutsi brzydszy, mi się podoba, a poza tym mają naprawdę świetne wózki

Kobietki ja upatrzyłam sobie wózek o taki: BABY DESIGN LUPO + MAXI COSI CABRIO FIX CZĘSTOCHWA (2835960379) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale mam problem... bo obdzwoniłam wszystkie sklepy w najbliższym mi większym mieście, tj. Radom i nigdzie nie mają na sklepie tego modelu... tak żebym mogła obejrzeć i zdecydować się :-:)-:)-( a do Warszawy 100 km nie uśmiecha mi się jechać, tym bardziej, że jeszcze nie mam własnego auta :-:)-:)-(
Może któraś oglądała w sklepie ten wózek i może coś na jego temat powiedzieć?

Ostatnio zauważyłam, że na allegro jest mnóstwo aukcji z paczkami ciuszków z uk, używanymi... od kilku do nawet 200 sztuk. Ceny bardzo dobre, ubranka w stanie idealnym i takie słodkie, że gały do wierzchu wychodzą :tak::tak::tak::tak:mocno zastanawiam się czy nie zakupić takiej paczki... tam takie słodkie rzeczy są... Jak myślicie dobry to pomysł?

A i zdecydowałam się na wanienkę OK Baby ONDA, tylko nie wiem czy stelaż brać czy bez...

reklama
Morena - myślami Cię ściągnęłam :-p Fajny wózeczek :tak::tak: Już myślałam, że Ci dam namiar na sklep, odkopałam link a tam zamiast Radomia...Rzeszów, no cóż, też na eR :p

a co z solarisem?

A Mega paki myślę, że to jest extra pomysł i warto, sama polowałam na jedną pakę, ale miałam inne aukcje w toku i odpuściłam... Dziś widzę, że ktoś mnie przebił na jednej aukcji - i dobrze, bo mi się inna paka spodobała
o ta: PAKA SYN ** 0-3-6 mies. ** DISNEY **WIOSNA ** (3019236575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i zamierzam walczyć ;)

Do góry