reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Adiva... ja juz nie pamietam kiedy miałam tyle lat co TY:angry:

I nie wiem czy te nasze dzieci bede takie szczęliwe ze sa ze stycznia - Krzys jest dzień starszy od Zarazka- bo to taka kumul;acja prezentowa w jednym miesiacu prawie
Mikołaj Święta Urodziny..

a unas to kumulacja urodzinowa w domu pazdziernik ja listopad jula grudzień tata a syczen młoody nie mówic ze dziaki tez z koncówki roku:angry:

reklama
Moja mama na szczęście pyta co chcemy dla Piotrka...A co do ciuszków to jedyny samiec wśród wnucząt więc w tym wypadku oko ma dobre...A teściowej nie widziałam od 5 miesięcy i mam nadzieje że do stycznia tak zostanie :-D :-D :-D Nic od niej nie chce i nie potrzebuje

To ja z kolei wczoraj się bardzo ucieszyłam, że moja babcia akurat wyjeżdża 15 stycznia i nie będzie jej na roczku Julki. Jej doskonałych porad bym nie zniosła i zdań typu: "ona jeszcze tego nie je?! Moje dzieci już dawno to jadły i jakoś żyją" albo "ubierz ją ciepło przecież jest jej zimno!!!" :sorry:
Za to mama chrzestna Julki ma dobre oko jeśli chodzi o ciuszki, więc jeśli kupuje coś to zawsze nam się podoba, albo wciska nam kasę i karze kupić to, co nam się najbardziej przyda ;-)

A ja nadal nie wiem, co kupić Mateuszkowi na Święta :eek::sorry::nerd:. On ma sporo rzeczy po Natalci:tak:, w sumie, nie bardzo się lubi tym bawić, bo woli z Natalką np. farbami, czyli takie wspólne zabawy :laugh2::rofl2::-p (Natalka maluje, on wkłada rączki w farbę:szok:, Natalka coś przykleja, on się bawi klejem), dlatego myślałam o czymś wspólnym, ale już jakby dla starszych dzieci.
W pracy mam taki fajny katalog zabawek i tam jest np. super wypasiona kolejka elektryczna:-p:-D, albo (też na potem, ale nie będę kupować bez sensu zabawek, bo nie o to chodzi) zestaw: Mały mechanik lub coś w tym stylu.

No i w Sylwka Młody ma roczek, na pewno kupię jakieś ubranka, no i też coś jeszcze, ale się jeszcze nie zastanawiałam :no:.

Pchacze u nas też odpadają :no::sorry:, bo Mat sobie już dobrze radzi i bez niego, a do Gwiazdki to już w ogóle nie będzie tego chciał używać (mogłam ewentualnie kupić wcześniej).

Fajne jest to krzesełko grające:tak::-), mat ma takie coś ale do leżenia (tez z Fishera) i bardzo to lubi, więc może się na takie krzesełko skuszę....
:tak::rofl2::-p

reklama
Anhira dzięki za życzonka
stoliczek ma z 15 lat juz..a to co chcesz kupic to własnie takie autko o którym pisałyśmy z Adivą

Ostatnia edycja:
Do góry