reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Mojej bratanicy kupiłam ten sweterek tylko że czerwony....gdyby mogła to by w nim spała :-) No i jest ciągle prany używany ale kompletnie nic sie nie dzieje z nim...w ogóle rzeczy z H&M są świetne pod tym względem...

reklama
Popieram. Moja Jasiula tez ma wiekszosc rzeczy z H&M. NAjbardziej lubie bodziaki bo sa tak elastyczne z lycrą ze nawet nie trzeba nap przy szyji otwierac zeby zalozyc. I uwazam ze ceny wcale nie sa wygórowane. Trudno w zwykłych sklepach kupić na przykład czapke za 14,90 ..

Dziewczyny - czy któraś z Was kupiła już następy fotelik samochodowy ?
jeżeli tak to jaki ? jesteście zadowolone ?
a jeżeli jeszcze nie kupiony - to macie już upatrzone coś konkretnego ?

ja właśnie sie przymierzam do zakupu i póki co przeglądam jakie poszczególne foteliki mają oceny w testach.
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium bezpieczenstwo
25 fotelików ma w rubryce bezpieczeństwo ocenę 4.

i jeszcze fajna stronka:
mojeauto.pl

My mamy jeden z tańszych...Coneco Zenith....Bardzo fajny i wygodny...Młody sie w nim rozsiada jak król na tronie :-) Obecnie jeździ w pozycji pół leżącej, chociaż widzę że już mu średnio ona odpowiada....Gdyby nie pasy to już dawno by usiadł i dobrał sie do roletki na szybie :-D Aha my mamy przedział wagowy 9-25 kg

my jeszcze nie mamy kupionego ale przymierzamy się do maxi cosi - albo tobi albo priori z systemem iso fix - w poniedziałek jedziemy na zakupy to pooglądamy na żywo a pewnie na necie coś kupimy jak już się na któryś zdecydujemy.

H&M SUPER SPODNIE JEANSY R.9-12 M/ 80 (748491561) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam w H&M, sa mięciutkie i mają gumkę w pasie i dodatkowo sznureczek, w nogawkach też gumka, dzięi temu wiatr nie zawiewa,

do dzinsów kupiłam także sweterek:
H&M jesien 2009 CIEPŁY SWETER HELLO KITTY 80 (740435067) - Aukcje internetowe Allegro
(znacznie tańszy był w sklepi, niż na tej aukcji - ale wklejam jako przykład)
Kulka super zakupy!!!!!Ja w końcu kupiłam jeansy w 5-10-15 bo u nas w H&M'ie bieda była a po necie nie chciało mi się już krążyć!:tak:może potem wkleje fotkę bo cosik mi się z aparatem porobiło:eek::zawstydzona/y::cool2::-(

reklama
Do góry