reklama
Dziewczyny ja dzisiaj kupilam tę ksiązke i wg mnie jest rewelacyjna. Nareszciw wiem co i jak z wprowadzaniem pokarmów u dziecka. Naprawde polecam
Rondzia
Fan(ka)
Polecam serdecznie. Super duzo zakamarkow, torebeczek itd
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=558292944
Normalnie nowoczesna matka sie zrobilam
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=558292944
Normalnie nowoczesna matka sie zrobilam
Kluliczek
Babka z laską
Fajna torba, tylko cena dla mnie raczej za wysoka jak na dziś...
A ja własnie ide szukac Tuskowi rozpinanych na całej długości bodziaków na 68, bo wyrósł już prawie z 62.
A ja własnie ide szukac Tuskowi rozpinanych na całej długości bodziaków na 68, bo wyrósł już prawie z 62.
Rondzia
Fan(ka)
Ja wzielam tydzien temu tlumaczenie instrukcji obslugi dla zaworow. Robilam to w nerwach bo termin gonil a Jasiek sie darl. Zarobilam kilka stowek to se fundnelam. A co? jakas przyjemnosc mi sie nalezy. A jakies perfumy czy stroje nie wchodza w rachube. Raz ze ciagle sie ludze ze nie wiem jaki rozmiar, a dwa ze po co? zeby zaraz byly zarzygane? Jutro jeszcze po Mustele ide...
klaudia011
Fanka BB :)
ja jak na razie jestem na kupnie leżaczka, bo młodego targam po domu w foteliku.....a sobie wczoraj kupiłam torbę do wózka...

aga_q
TRZYNASTEGO :)
Rondzia - super fajna torba !
baaaardzo mi się podoba.
ja mam torbę, którą kupiłam w komplecie z wózeczkiem - mutsy.
i powiem, że do dupy ta torba
nie ma zatrzasków na pasku naramiennym i w związku z tym jakoś mi się nie widzi - bo jej fajnie do rączki nie idzie przymocować.
niby jest duża a w gruncie rzeczy mało pakowna.
nie jestem zadowolona :-(
tylko cholera była droga i jakoś muszę zacisnąć zęby chyba
baaaardzo mi się podoba.
ja mam torbę, którą kupiłam w komplecie z wózeczkiem - mutsy.
i powiem, że do dupy ta torba

nie ma zatrzasków na pasku naramiennym i w związku z tym jakoś mi się nie widzi - bo jej fajnie do rączki nie idzie przymocować.
niby jest duża a w gruncie rzeczy mało pakowna.
nie jestem zadowolona :-(
tylko cholera była droga i jakoś muszę zacisnąć zęby chyba

Rondzia
Fan(ka)
Ja tez mialam z wozkiem ale taka zwykla i mala... Wiecznie sie nie dopinala a jak mialam wziac cos wiecej niz portfel pieluchy chusteczki i ksiazeczke zdrowia to juz chyba w reklamowce.. Ta jest rewelacja i pewnie nic nie bede mogla w glebinach znalezc ;-)
reklama
aga_q
TRZYNASTEGO :)
pewnie nic nie bede mogla w glebinach znalezc ;-)
:-) :-) :-)
ma napy na pasku - tak, że można na rączkę wózka zapiąć ???
cholera ..........................................................................
kusi mnie ....................