reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Ja kupiłam miękki wełniany. Ja nie lubię sztucznych - polaru i akrylu. Zresztą bardziej ufam wełnie, bo ma właściwości termoregulacyjne :tak:
A nie gryzie? Bo mnie wszystkie moje ciuchy z dodatkiem naturalnej wełny zawsze "gryzły"... Pod wełnianym kocem też bym się nie wyspała.
dziewczyny w jakim rozmiarze kupujecie kocyk do wózka?? bo mnie się wydaje że te moje chyba są zdecydowanie za duże:baffled:..?
Ja jak kupiłam w Ikei kocyk polarkowy w normalnym wymiarze 130x170cm (nie dziecięcy), to go przecięłam na pół i mam teraz dwa :-)

Ja kupiłam taki - , ponieważ widziałam go wcześniej w Smyku , niestety gdy chciałam go kupić już ich nie było , ale udało mi się znaleźć go w internecie - jest śliczny i taki mięciusieńki:-)

Ja mam kocyk akrylowy z Disneya i taki mniejszy polarowy !! ale na poczatku to tym akrylowym będę przykrywać w wózeczku:tak:

ja zmykam do miasta między innymi na badania i zakupy...nie mam w planie kupować nic dla dzidzi, ale juz jestem ciekawa z czym "niezbednym" wróce hihi :-)

Ja właśnie w ramach kupowania tych "niezbednych" rzeczy zaopatrzyłam moje dziecko w kolejy zestaw śpioszków. Nie wiem gdzie to włoze bo w szafce miejsca brak:-p

Ja wczoraj byłam na zakupach:-). Kupiłam mojemu maluszkowi parę rzeczy, nie mogłam się oprzeć, chętnie cały sklep bym wykupiła. Ale kupiłam już na 3-6 miesięcy, żeby miał na wiosnę:-), z wyjątkiem czapeczki, będzie na teraz.

Załączniki

• DSC01107.JPG
    DSC01107.JPG
    111,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01108.JPG
    DSC01108.JPG
    82,2 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC01109.JPG
    DSC01109.JPG
    81,1 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC01110.JPG
    DSC01110.JPG