reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
a ja kupiłam niedrogi, bardzo dobrze wykonany biustonosz w sklepie z bielizną niedaleko domu. Rozmiar 85D i jest dobry(może trochę luzu, ale przy nawale na pewno będzie w sam raz)muszę drugi dokupić. Ale ten rozmiar to szok, ja miałam 70B i dobrze mi z tym było...

Ja w ogóle jestem przerażona spaniem w koszuli nocnej. Kupiłam sobie takie 2 namioty z guziczkami żeby cyca było łatwo wydobyć. Jak patrzyłam na siebie w tym wdzianku to masakra!!! Długo w tym nie pochodzę! o nie!!! Bo mnie mąż już nie zechce :-p:-p:-p

A ja nienawidze koszul nocnych! Niewiem jak wytrzymam w szpitalu. Wolałabym spodenki ale pewnie beda mnie gonic ze mam wietrzyc szew itd:-(

Wolałabym spodenki ale pewnie beda mnie gonic ze mam wietrzyc szew itd:-(
Wietrzenie szwu to jedno, ale ja się nastawiam na koszulę, bo może być po prostu niewygodnie ubierać spodenki. Schylać się na stojąco i podnosić wysoko nogę i wkładać w nogawkę może być trudno, jak człowieka będzie wszystko boleć i ciągnąć... A usiąść na początku to pewnie nie damy rady...

ja dzisiaj przymierzałam różne modele biustonoszy (w końcu bo jeszcze nie mam ani jednego:-p),
i Anita wcale nie jest taka dobra (przynajmniej jak na mnie) i w sklepie mają te bardziej typowe, czyli białe modele:-(.
Alles są rzeczywiście znacznie lepsze i chyba bardziej cenowo przystępne, ale znalazłam inną firmę, gdzie materiał jest elastyczny i mimo to najlepiej wygląda..tylko się okazało że jestem w bardzo typowym rozmiarze:-D-czyli obecnie 80C, a wcześniej 75B,
i muszę sobie poczekać na swój model:tak:...

Mamaolafa właśnie taki mam zamiar kupić ale jadę do sklepu sprawdzić jakie są te miseczki bo nie wiem czy wziac A czy B;-):zawstydzona/y:ale pocieszam się tym, że zarówno moja mama jak i babcia miały takie małe piersi a potem bardzo długo karmiły więc może i mnie się uda! Bo chciałabym karmić piersią!!:tak:

Kasiu ja przed Julka miałam menisk wklęsły a teraz D karmiłam 2,5 roku do chwili zajscia w ciąze teraz tez mam zamiar byc matka -polką;-)

Jesli chodzi o stanik to polecam Ci z Triumfa ok 75 zł przynajmniej masz pewnosc ze sie nie zdefasonuje po pierwszym praniu jak zwykłe bawełniane niestety (przerobiłam ostatnio kilka firm)

reklama
Do góry