reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

W świecie Dziecka w wawie długo nie bylo malutkich czapeczek. Bylam tam jakies 2 tyg. temu i trafilam na dostawe czapek. Nie bylo problemu ani z kolorem, ani z rozmiarem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Moja ulubiona czapeczka :-)

Załączniki

• DSC00737.JPG
    DSC00737.JPG
    434,5 KB · Wyświetleń: 53
A ja pojechałam wczoraj z mężem pooglądać tylko łóżeczka do hurtowni i wyszliśmy stamtąd tak obładowani, że ledwo zapakowaliśmy się do samochodu... O debecie na karcie nie wspomnę:szok:
Zdecydowaliśmy jednak, że lepiej zrobić zakupy raz a porządnie. Tym sposobem mamy już prawie całą wyprawkę skompletowaną. Pozostały drobiazgi w postaci kosmetyków (co do których nie mogę się zdecydować:tak:) i zakupów aptecznych...
Ufffffff.... teraz tylko czekać....;-);-);-)

gemini bb wow to zaszaleliście z zakupami. Mi też zostały pierdołki dla mnie i dla dzidzi kosmetyki.

Celinko super czapeczka a na wyjście taką masz w planach zakładać czy jakąś cieplejszą?

A ja dopiero zaczynam robić zakupy. Kiedyś pisałam że dostałam w 'spadku' 2 kartony ciuszków i 2 łóżeczka. Teraz zaczynam się rozkręcać:tak::tak::tak:. We wtorek przyszła do nas kołderka, którą zamówiłam na allegro a teraz czekam na 2 komplety pościeli. Jak już je dostane to dam znać czy są ok i czy mogę polecić sprzedającego z allegro.

Ja mam taką czapeczkę- wełenka podszyta bawełną ta od celinki moimzdaniem na styczeń stanowczo za cienka(marzec - kwiecień)

Gemini pytałam mojego kolege lekarza z Bielska o oddział połozniczy i podał mi szpital na wyspiańskiego - jego żona jest tam ginekologiem z ponad 10letnim stażem pracy -dr Monika Stankowska

A ja pojechałam wczoraj z mężem pooglądać tylko łóżeczka do hurtowni i wyszliśmy stamtąd tak obładowani, że ledwo zapakowaliśmy się do samochodu...

My z Mężem tez zaszaleliśmy i w pokoju stoi sobie skręcone łóżeczko,żeby mi raźniej było. No i oprócz wanienki, też zostały mi tylko rzeczy kosmetyczne i torba do szpitala, bo plecak ze stelażem, który dotąd służył na wszelkie wypady w góry, będzie sobie odpoczywał wysoko w szafie;-)No i wózek oczywiście, ale na ten wydatek Rodzice obiecali nam Mikołaja przygotować, więc musimy do grudnia zaczekać;-)

Celinko no też mi się wydaje że tak czapeczka starczy. Do tego dojdzie kaptur od kombinezonu a i tak maluszek w wózku będzie opatulony. Ja jeszcze poszukam w innych sklepach.
A taką czapeczkę kupiłam. Jest welurowa podszyta bawełną

reklama
ja mam dopiero ubranka, pieluchy, rożek.. i kilka podobnych drobiazgów,
ale nic poza tym:szok:-
czyli największe nadal przede mną:tak:
i muszę dodać, że też mam czapeczkę, beżową ocieplaną z bałwankiem..:-)

Do góry