reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
KasiaJ82, śliczny wózeczek, my też myśleliśmy o Mutsi, ale jakos Teutonia wygrała.
Ale tak na dobrą sprawę bardzo podobne te wózeczki i podobnie się je prowadzi. A kolorek śliczny, ja już dosyć mam tych ponurych kolorów w wózkach dla dzieci.
Ale tak na dobrą sprawę bardzo podobne te wózeczki i podobnie się je prowadzi. A kolorek śliczny, ja już dosyć mam tych ponurych kolorów w wózkach dla dzieci.
daga23
Entuzjast(k)a
super wózeczki
my zamówiliśmy taki http://www.akord.poznan.pl/zestawy_ontrack.php tylko że niebieski
my zamówiliśmy taki http://www.akord.poznan.pl/zestawy_ontrack.php tylko że niebieski
Ostatnia edycja:
Marylion a widziałaś noworodka który jest w stanie się obrócić sam albo skopać czy naciągną ssobie coś na twarz?? Bardziej niebezpieczne od przykrywania kołderka jest zostawienie dziecka w nocy na brzuchu albo na plecach na płaskim zaraz po jedzeniu.. Zresztą juz kiedyś pisałysmy o tym ale nie wiem na którym atku.. Rondzia czy Daga moze soboie przypomna bo któraś z nich ma takie same zdanie jak ja.. Ja tylko kołderka albo kocykiem przykrywałam..
co do spiworków to uwazam ze dla takiego maluszka sązbedne .. Mozna potem jak juz sie bedzie umiało wykopać zeby nie zmarzło.. Moja Julka nie chciała w nich spac bo ja krępowały i gdy było jej za ciepło była uwięziona i zaraz był wrzask..
Daga wózek fajny ale u mnie odpada ze wzgledu na raczki które dla mnie sa niewygodne w prowadzeniu a szczególnie jak juz potem szkraba za raczkę trzymasz i masz pchac wózek..
co do spiworków to uwazam ze dla takiego maluszka sązbedne .. Mozna potem jak juz sie bedzie umiało wykopać zeby nie zmarzło.. Moja Julka nie chciała w nich spac bo ja krępowały i gdy było jej za ciepło była uwięziona i zaraz był wrzask..
Daga wózek fajny ale u mnie odpada ze wzgledu na raczki które dla mnie sa niewygodne w prowadzeniu a szczególnie jak juz potem szkraba za raczkę trzymasz i masz pchac wózek..
Rondzia
Fan(ka)
Tak ja tez pamietam ze juz o tym pisalysmy. Tez nie wyobrazam sobie noworodka ktory kopie kordle albo sie pod nia zakopie. Uwierz mi tak jak go polozysz tak wyjmiesz. A jak juz zacznie kopac, to machac rekami tez bedzie umial wiec raczej sie koldra nie udusi. Ja tez spiworka nie kupuje. Mam jedna taka pizamke "worek" i wcale nam sie nie sprawdzila..
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Dziewczyny wózeczki świetne!! My z tatuśkiem skłaniamy się ku xlanderowi chociaż powiem ,że rączka nie za bardzo mi odpowiada bardziej podoba mi się ta w Mutsy. Pożyjemy zobaczymy- póki co tatusiek naciska na ten typ!!;-)
daga23
Entuzjast(k)a
dokładnie noworodek nie jest w stanie nic sobie naciągnąć na buzię.
Ja przykrywałam Oliwię kocykiem albo kołderką. Moja nie cierpiała w rożku leżeć także nawet nie kupowałam tego śpiworka jak była większa. Do tej pory śpi cała noc odkryta bo jest jest ciepło co wstanę ją przykryć to zaraz fik nogami także dałam sobie spokój.
Ten wózek strasznie nam się spodobał i mamy już sprawdzoną spacerówkę u znajomej bardzo lekko się go prowadzi (nawet jedną ręką). I spacerówka (siedzisko) jest szerokie. I jest podest dla starszego dziecka
Ja przykrywałam Oliwię kocykiem albo kołderką. Moja nie cierpiała w rożku leżeć także nawet nie kupowałam tego śpiworka jak była większa. Do tej pory śpi cała noc odkryta bo jest jest ciepło co wstanę ją przykryć to zaraz fik nogami także dałam sobie spokój.
Ten wózek strasznie nam się spodobał i mamy już sprawdzoną spacerówkę u znajomej bardzo lekko się go prowadzi (nawet jedną ręką). I spacerówka (siedzisko) jest szerokie. I jest podest dla starszego dziecka
aga_q
TRZYNASTEGO :)
to ja się dopytywałam o tą kołderkę
no i własnie o to zkrywanie sobie głowy, rozkopywanie i inne
ja tam jestem zaopatrzona w kołderkę i dodatkowo czekam na zakupiony na allegro śpiworek.
zobaczymy co się będzie sprawdzało.
śpiworki mi się bardzo podobają
sprawiają takie ''przytulne'' wrażenie. może będzie używany w dzień jako ocieplacz. zobaczymy.
no i własnie o to zkrywanie sobie głowy, rozkopywanie i inne
ja tam jestem zaopatrzona w kołderkę i dodatkowo czekam na zakupiony na allegro śpiworek.
zobaczymy co się będzie sprawdzało.
śpiworki mi się bardzo podobają
sprawiają takie ''przytulne'' wrażenie. może będzie używany w dzień jako ocieplacz. zobaczymy.
reklama
Mój synek przez większość czasu spał ze mną, więc był przytulony do mnie i nakryty moją kołdrą ;-) W tych nielicznych chwilach, w których spał w łóżeczku lub wózku to lekki kocyk wystarczył.
Śpiworek (kupiony dużo później) kompletnie się u nas nie sprawdził.
Z córcią będę robić podobnie
Śpiworek (kupiony dużo później) kompletnie się u nas nie sprawdził.
Z córcią będę robić podobnie