A
AnOoLa88
Gość
z tego co wiem to różowa Lovela jest ze srodkiem zmiekczajacym.. czyli teoretycznie tak jakby z płynem..ciekawe jak to cenowo wychodzi bo chyba plynu na jedno pranie idzie wiecej ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tego co wiem to różowa Lovela jest ze srodkiem zmiekczajacym.. czyli teoretycznie tak jakby z płynem..ciekawe jak to cenowo wychodzi bo chyba plynu na jedno pranie idzie wiecej ...
Wiadomo, że każdy termometr się spisze ja po prostu doceniłam wygodę termomtru do ucha za jego błyskawiczny pomiar bo nie zawsze Antek dawał sobie temp zmierzyć;-) zwykłym. Łobuziak!!!! Musiałam go sposobem brać;-)
z tego co wiem to różowa Lovela jest ze srodkiem zmiekczajacym.. czyli teoretycznie tak jakby z płynem..
Jelp chyba też jest z płynem....
z tego co wiem to różowa Lovela jest ze srodkiem zmiekczajacym.. czyli teoretycznie tak jakby z płynem..
jak nie zawiera jak widziałam co czytałam.. i nie pisało na niej ze do kolorów jest..Lovela różowa nie zawiera w sobie płynu zmiękczającego. Produkty Lovela w niebieskim opakowaniu służą do prania białych tkanin, zaś w różowych do kolorowych. Jeśli jesteś zainteresowana produkty Lovela posiadają w swojej gamie również płyn do płukania.
jak nie zawiera jak widziałam co czytałam.. i nie pisało na niej ze do kolorów jest..
tylko z boku bylo napisane zawiera środek zmiekczający //
cos tam 3w1 .. !!
Proszek Lovela w różowym opakowania służy do prania kolorowych tkanin. Środek zmiękczający nie jest tym samym co płyn do płukania.
W gamie produktów Lovela są proszki, mleczka do prania białych i kolorowych tkanin a także płyny do płukania.