mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Tak, tak... zamiast ;-) Ja myślałam o Loveli ;-)
ciekawe jak to cenowo wychodzi bo chyba plynu na jedno pranie idzie wiecej ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za rady odnośnie butelkowania, już mniej więcej wiem co i jak. Jeszcze tylko pytanie o podgrzewacz przy opcji karmienie cycem, naturalnie jest on potrzebny, żeby tatuś mógł odgrzać ?
Podgrzewacz do cyca? Gdzieś można takie kupić? ;-)
Jak dla mnie do podgrzania każdej butelki wystarczy garnek z ciepłą wodą, po co od razu kupować podgrzewacz. Ale taki do cyca to bym może kupiła, bo mi marzną ostatnio...
Hmmm, w sumie to nie wiem, ale ja generalnie nie korzystam z proszków bo nie lubię;-) Zawsze piorę w płynachciekawe jak to cenowo wychodzi bo chyba plynu na jedno pranie idzie wiecej ...
U mnie na SR położna mówiła, żeby nie podgrzewać w mikrofali bo coś tam z mlekiem się dzieje (nie słuchałam uważnie ) tylko w kąpieli wodnej;-)a do podgrzewania pokarmu to i mikrofala się sprawdza tzreba tylko pamietac o tym, żeby później dobrze rozmieszać bo mikrofala nie podgrzewa równomiernie
Jeszcze jedna sprawa Nie wiem czy temat nie był już omawiany...
Jaki termometr kupujecie? Do uszka, czoła czy pod paszkę? Może macie jakiś upatrzony/ zakupiony
no ja wlasnie tez taki mam i ciekawa jestem czy sie spisze ! A jak nie to zwykly rteciowy i po sprawie !ja mam zwykly elektroniczny ... jak dla mnie wystarczy !!
no ja wlasnie tez taki mam i ciekawa jestem czy sie spisze ! A jak nie to zwykly rteciowy i po sprawie !
Był omawiany;-) ja polecam taki do uszka, jest rewelecyjny, przydaje się kiedy dziecko zaczyna robić się ruchliwe, mierzy temp w pzreciągu sekund