reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Wiadomo, że każdy termometr się spisze:tak: ja po prostu doceniłam wygodę termomtru do ucha:tak: za jego błyskawiczny pomiar bo nie zawsze Antek dawał sobie temp zmierzyć;-) zwykłym. Łobuziak!!!! Musiałam go sposobem brać;-)

Też się zastanawiam czy nie zainwestować w taki do ucha!!! Jak Hania ostatnio była chora to nawet pod pachę nie dała sobie go włożyć.....a choć elektroniczny mam ze średniej półki cenowej to STRASZNIE długo mierzy:no:

Witam dziś
To niesamowite ile radości dają zakupy jakie robi się dla dzidziusia:) My wczoraj zakupiliśmy łóżeczko + pościel+ 2 prześcieradła + przybornik+ baldachim i ochraniacze.
Oto łóżeczko:
http://www.arus.i5.pl.i5.pl/pro_1/kinga+szuflada+teak/3.jpg
Pościel :
1.jpg

Drogie Forumowiczki sprawdzajcie co opłaca się kupować na necie bo wiadomo że nie wszystko, ale w tym wypadku polecam cały zestaw zakupić na allegro jest taniej niż w sklepie.
Pozdrawiam :)

z tego co wiem to różowa Lovela jest ze srodkiem zmiekczajacym.. czyli teoretycznie tak jakby z płynem..

Lovela różowa nie zawiera w sobie płynu zmiękczającego. Produkty Lovela w niebieskim opakowaniu służą do prania białych tkanin, zaś w różowych do kolorowych. Jeśli jesteś zainteresowana produkty Lovela posiadają w swojej gamie również płyn do płukania.

Lovela różowa nie zawiera w sobie płynu zmiękczającego. Produkty Lovela w niebieskim opakowaniu służą do prania białych tkanin, zaś w różowych do kolorowych. Jeśli jesteś zainteresowana produkty Lovela posiadają w swojej gamie również płyn do płukania.
jak nie zawiera jak widziałam co czytałam.. i nie pisało na niej ze do kolorów jest..
tylko z boku bylo napisane zawiera środek zmiekczający //
cos tam 3w1 .. !!

jak nie zawiera jak widziałam co czytałam.. i nie pisało na niej ze do kolorów jest..
tylko z boku bylo napisane zawiera środek zmiekczający //
cos tam 3w1 .. !!

Proszek Lovela w różowym opakowania służy do prania kolorowych tkanin. Środek zmiękczający nie jest tym samym co płyn do płukania.
W gamie produktów Lovela są proszki, mleczka do prania białych i kolorowych tkanin a także płyny do płukania.

Proszek Lovela w różowym opakowania służy do prania kolorowych tkanin. Środek zmiękczający nie jest tym samym co płyn do płukania.
W gamie produktów Lovela są proszki, mleczka do prania białych i kolorowych tkanin a także płyny do płukania.

tak czy siak wole plynow narazie nei dawac bo one sa juz potem niewyplukiwane !! a to za bardzo by moglo uczulac skore maluszka !

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamuśki:biggrin2: Mam pytanie zna ktoraś z was może kogoś kto miał wózek coletto austin 3?To jest trzykołowy może macie siostry lub koleżanki które maja dzieci i mają wózki trzykołowe?
Bo bardzo mi się podoba zastanawiam się nad jego kupnem. Tylko obawiam się trochę tych trzech kółek...Jeśli ktoś ma wózek trzykołowy nawet innej firmy prosiła bym o opinie

Do góry