reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Jak dają to bierz, pieniążek przyda się wtedy na coś innego :tak: tylko Ty chyba na 3/kołowca nie byłaś zdecydowana ?

dobra okazalo sie ze ten wozek to nie jest 3 kolowiec tylko 4 kola "stacjonarne" taki jak na zdjeciu tylko niebieski ... moj maz powiedzial mi tylko "przeciez chcialas cos zupelnie innego ... ale zrobisz jak bedziesz uwazala za sluszne" ... ale mi pomogl kurna ...

Załączniki

• X-LANDER-BEZ.jpg
    X-LANDER-BEZ.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Mea "darowanemu koniowi się w paszczę nie zagląda" :-)
Na Twoim miejscu bym wzięła od szwagierki. A gondola przecież będzie nowa nieużywana (na ten czas gdzie higiena najważniejsza). I druga prawda życiowa "pieniądze nie leżą na ulicy".

Mea nie ma to jak baba w ciązy, ciągle niezdecydowana:tak: ;-) Postaw męża na ostrzy noża i najlepiej niech on podejmie decyzję, ja tak swojego postawiłam, inaczej pewnie do tej pory kolor wózka bym wybierała:-D

Mój jak oglądał ze mną ten film i na końcu facet wyjmował dziecko z łóżeczka mój dodał:

''Dziecko wyglada jak prawdziwe'' :eek:

Chłopy ..........

No i tu mnie zabił :szok::-D

Aaa chuste kupuję długą wiązaną elastyczną

mea bież wóziora a gondolę sobie kup taką jak ci się podoba i po sprawie :-D

A jaka konkretnie kupujesz? Ja zastanawiam sie nad NATI tylko nie wiem jaką długość czy 4,2 czy 4,7.... Mały paradoks bo ta 4,7 dla mnie za długa a ta 4,2 mężowi za krótka.
No ja długą, bo A. Ma 190 wzrost a ja 170 więc jakoś zakitłam :-D jak będzie za długa. Też patrzyłam na nati, bo można w dobrej cenie znaleźć.
Ja muszę do 100 z przesyłką więc i tak używka.
Ale zauważyłam też, że babeczki szyją z materjałów z atestem i taką nową za 70 zł kupisz, oglądałaś??

No ja długą, bo A. Ma 190 wzrost a ja 170 więc jakoś zakitłam :-D jak będzie za długa. Też patrzyłam na nati, bo można w dobrej cenie znaleźć.
Ja muszę do 100 z przesyłką więc i tak używka.
Ale zauważyłam też, że babeczki szyją z materjałów z atestem i taką nową za 70 zł kupisz, oglądałaś??

Nie widziałam chust za taką cenę ale poszukam:tak:

reklama
Do góry