reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Ja z racji sytuacji nie kupuję chusty, to moje pierwsze dziecko więc nie bedzie mi ta chusta do niczego potrzebna, Dagę akurat rozumiem, dla Niej to wysmienite rozwiązanie jakby nie patrzył :tak: pomysł genialny. A mi przy pierworodnym to styknie wózek i nosidełko, bo ja tez zmotoryzowana jestem, więc nie mam potrzeby jeśli jest taka możnosc łazić z dzieciątkiem na piechte

a ja dostalam dwa nosidelka wiec w razie czego mam :-) nawet na zmiane hee

reklama
wroce do tematu wozka ... bo moj maz przycisniety do muru stwierdzil ze wolalby kupic jednak JEDO FYN i wymyslilismy ze moze zaproponujemy szfagierce pomoc w sprzedaniu tego x-landera

moze ktoras z was mialaby ochote na zakup takiego wozka ... w sklad wchodzi fotelik i spacerowka /gondole kolo 400zl mozna do tego dokupic/ model X1 w kolorze niebieskim ponizej zdjecia /wozek znaleziony na allegro i nosidelko z pasazerka w srodku - ostatnie chwile uzytkowania bo jzu wtedy laura byla troche do niego za duza !!/

no i cena ... mozecie mi pomoc cos zasugerowac ?? myslalam o jakis 500zl ...

http://www.allegro.pl/item826998664_x_lander_xlander_gondola_adaptery_xa_xt_x3_x1.html

Załączniki

• x-niebieski.jpg
    x-niebieski.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_2365.jpg
    IMG_2365.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Czy któraś kupowała nianię elektroniczną? Ja koniecznie musze kupic ale nie wiem jaką;-) Widziałam nawet takie z monitorkiem ale chyba to zwykły bajer żeby taka kupić tynbardziej ze cena bardzo wysoka.

Czy któraś kupowała nianię elektroniczną? Ja koniecznie musze kupic ale nie wiem jaką;-) Widziałam nawet takie z monitorkiem ale chyba to zwykły bajer żeby taka kupić tynbardziej ze cena bardzo wysoka.

moj maz wymyslil ze jak mialby kupic nianie z kamerka to wolalby kupic netbooka z kamerka i zeby mu sie na monitorze wyswietlalo co sie u malej dzieje :D

reklama
matus my kupilismy monitor oddechu z nianią Angelcare AC401... bardziej zależało mi na monitorze oddechu, bo panicznie boje się bezdechu maleństwa a niania przy okazji też się przyda... zwłaszcza, że młody będzie spał w swoim pokoiku :-)
O tych monitorkach wyczytałam same pozytywne opinie a porównując cenę do jakości i czasu używania tego urządzenia to nie jest ona zbyt wygórowana ;-)

Do góry