reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Ja z racji sytuacji nie kupuję chusty, to moje pierwsze dziecko więc nie bedzie mi ta chusta do niczego potrzebna, Dagę akurat rozumiem, dla Niej to wysmienite rozwiązanie jakby nie patrzył :tak: pomysł genialny. A mi przy pierworodnym to styknie wózek i nosidełko, bo ja tez zmotoryzowana jestem, więc nie mam potrzeby jeśli jest taka możnosc łazić z dzieciątkiem na piechte

a ja dostalam dwa nosidelka wiec w razie czego mam :-) nawet na zmiane hee

reklama
wroce do tematu wozka ... bo moj maz przycisniety do muru stwierdzil ze wolalby kupic jednak JEDO FYN i wymyslilismy ze moze zaproponujemy szfagierce pomoc w sprzedaniu tego x-landera

moze ktoras z was mialaby ochote na zakup takiego wozka ... w sklad wchodzi fotelik i spacerowka /gondole kolo 400zl mozna do tego dokupic/ model X1 w kolorze niebieskim ponizej zdjecia /wozek znaleziony na allegro i nosidelko z pasazerka w srodku - ostatnie chwile uzytkowania bo jzu wtedy laura byla troche do niego za duza !!/

no i cena ... mozecie mi pomoc cos zasugerowac ?? myslalam o jakis 500zl ...

http://www.allegro.pl/item826998664_x_lander_xlander_gondola_adaptery_xa_xt_x3_x1.html

Załączniki

• x-niebieski.jpg
    x-niebieski.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_2365.jpg
    IMG_2365.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Czy któraś kupowała nianię elektroniczną? Ja koniecznie musze kupic ale nie wiem jaką;-) Widziałam nawet takie z monitorkiem ale chyba to zwykły bajer żeby taka kupić tynbardziej ze cena bardzo wysoka.

Czy któraś kupowała nianię elektroniczną? Ja koniecznie musze kupic ale nie wiem jaką;-) Widziałam nawet takie z monitorkiem ale chyba to zwykły bajer żeby taka kupić tynbardziej ze cena bardzo wysoka.

moj maz wymyslil ze jak mialby kupic nianie z kamerka to wolalby kupic netbooka z kamerka i zeby mu sie na monitorze wyswietlalo co sie u malej dzieje :D

reklama
matus my kupilismy monitor oddechu z nianią Angelcare AC401... bardziej zależało mi na monitorze oddechu, bo panicznie boje się bezdechu maleństwa a niania przy okazji też się przyda... zwłaszcza, że młody będzie spał w swoim pokoiku :-)
O tych monitorkach wyczytałam same pozytywne opinie a porównując cenę do jakości i czasu używania tego urządzenia to nie jest ona zbyt wygórowana ;-)

Do góry