reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

kurde czemu to tak jest ze jak sie czlowiek wahal z wozkiem to nic nie dalo sie wymyslic ... a teraz jak juz wszystko zdecydowane to mi szfagierka zadzwonila ze moge wziac wozek od niej ... ma 3 kolowego x-landera tylko ze bez gondoli !! jak sie uda znalezc sama gondole do niego to byloby juz wszystko !!! no i nie wiem co mam zrobic ...

reklama
kurde czemu to tak jest ze jak sie czlowiek wahal z wozkiem to nic nie dalo sie wymyslic ... a teraz jak juz wszystko zdecydowane to mi szfagierka zadzwonila ze moge wziac wozek od niej ... ma 3 kolowego x-landera tylko ze bez gondoli !! jak sie uda znalezc sama gondole do niego to byloby juz wszystko !!! no i nie wiem co mam zrobic ...
Jak dają to bierz, pieniążek przyda się wtedy na coś innego :tak: tylko Ty chyba na 3/kołowca nie byłaś zdecydowana ?

:tak:Mea bierz x-landera:tak: mnóstwo jest aukcji z samymi gondolkami.
No chyba ze wózek mozno zniszczony...

praktycznie nie ... jakis jeden zaczep jest do poprawienia ale szfagierka wszystko miala zadbane bardzo wiec pewnie wyglada idealnie :) i jest niebieski :)

wlasnie mi gosc odpisal ze gondola nowa powinna pasowac ... 450 zl kosztuje nowka sztuka ... i to jest nawet z drugim fotelikiem !! z adapterami i wogole ... chyba tylko duzej torby nie ma ...

reklama
Do góry