majteczki to były tylko w upały, tak to bodziaki My mamy kombinezon na zimę, a na jesień kurtkę i butki ocieplane z KappAhla. Niunia nie chodzi, ale wszelkie "buty" materiałowe są do kitu, spadają, rozciągają się. Nie polecam. Lepiej kupić sztywne, nie spadają, no i dziecko przyzwyczaja się do butów. A tak apropos bodziaków to nawet nie wiedziałam że są bodziaki z golfami... mam szalik. Ale rozejrzę się, bo faktycznie może czasem zawiewać szyjkę, a na szalik za ciepło. W Cubusie są fajne czapki ciepłe z uszkami My już mamy.
reklama
madziara-kr
Fanka BB :)
majteczki to były tylko w upały, tak to bodziaki My mamy kombinezon na zimę, a na jesień kurtkę i butki ocieplane z KappAhla. Niunia nie chodzi, ale wszelkie "buty" materiałowe są do kitu, spadają, rozciągają się. Nie polecam. Lepiej kupić sztywne, nie spadają, no i dziecko przyzwyczaja się do butów. A tak apropos bodziaków to nawet nie wiedziałam że są bodziaki z golfami... mam szalik. Ale rozejrzę się, bo faktycznie może czasem zawiewać szyjkę, a na szalik za ciepło. W Cubusie są fajne czapki ciepłe z uszkami My już mamy.
my jutro jedziemy na wielkie zakupy jesienno-zimowe,
za bodziakami golfikami patrzyłam na allegro, ale jest mały wybór, za to jest sporo takich szalikogolfikow,
wydaje mi sie, ze to dobry pomysl przy maluszku, sa polarowe zapinane na rzep, albo akrylowe przez glowke,
to polarowe wydaja mi sie bardzo cienkie wiec zamowilysmy sobie dwa akrylowe
tak wygladaja:
CzasNaj SZALIKI golfiki GOLF szalik SZALIKOGOLFIK (1232475073) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo polecam wam te rajstopki do raczkowania-
Rajtuzki do raczkowania STERNTALER kol.700 80/86 (1243814266) - Aukcje internetowe Allegro
Gabi miała duże trudności z rozpoczeciem tego etapu ,bo wciąż ślizgały jej się nózki na podłodze (dywanów nie mamy) a one dzięki gumką na kolanach i zew. stronie stopy bardzo jej pomogają i nózki juz się nie rozjeżdżają ;-) aaa i idealnie nadają się na nadchodzącą zimę -są bardzo grubę
Rajtuzki do raczkowania STERNTALER kol.700 80/86 (1243814266) - Aukcje internetowe Allegro
Gabi miała duże trudności z rozpoczeciem tego etapu ,bo wciąż ślizgały jej się nózki na podłodze (dywanów nie mamy) a one dzięki gumką na kolanach i zew. stronie stopy bardzo jej pomogają i nózki juz się nie rozjeżdżają ;-) aaa i idealnie nadają się na nadchodzącą zimę -są bardzo grubę
madziara-kr
bardzo polecam wam te rajstopki do raczkowania-
fajny pomysł Eliza, dzięki,
właśnie o czymś takim dzisiaj myślałam jak młoda wywijała orła na płytkach
madziara-kr
Bardzo fajne...ale 45 zł za rajstopki
zgadzam się, że drogo... a jedna para nie wystarczy więc robi się już większy wydatek a to tylko rajtuzki,
w h&m kupiłam fajne skarpetki z absem , może oni by mieli coś podobnego, sterntaler niestety ma wysokie ceny
Ostatnia edycja:
aga6671
Mama Hani i Tomka
Ja Tomkowi kupiłam takie kapcie SKARPETKI KAPCIE ANTYPOŚLIZGOWA PODESZWA R. 17 (1254069565) - Aukcje internetowe Allegro ...Hania do dziś tylko w takich chodzi po domku! I się nie ślizga
my jeszcze nie chodzimy ,ale jak Gabrych tylko zacznie też takie kupię...póki co antypoślizgi są nam potrzebne na kolanach ;-)Ja Tomkowi kupiłam takie kapcie SKARPETKI KAPCIE ANTYPOŚLIZGOWA PODESZWA R. 17 (1254069565) - Aukcje internetowe Allegro ...Hania do dziś tylko w takich chodzi po domku! I się nie ślizga
reklama
madziara-kr
Ja Tomkowi kupiłam takie kapcie SKARPETKI KAPCIE ANTYPOŚLIZGOWA PODESZWA R. 17 (1254069565) - Aukcje internetowe Allegro ...Hania do dziś tylko w takich chodzi po domku! I się nie ślizga
my tez takie mamy, tylko dziewczynskie hello kitty
dzis super jej sie staje na panelach w zwykłych skarpetkach z absem,
na allegro widzialam tez same nakolanniki, mozna zalozyc na kazde ubranko
NAKOLANNIKI DO RACZKOWANIA + PIELUSZKI WIELORAZOWE (1249741239) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: