reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Elizka Tomek też nie chodzi:) Ale jakoś przy Hani obyłam się bez tych bajerów(nakolanniki też fajne) i nie pamietam żeby podczas raczkowania kiedyś się przewróciła:)
Ale wiadomo..jakbym miała więcej kasy to pewnie skusiłabym się na takie rzeczy:)

reklama
Elizka Tomek też nie chodzi:) Ale jakoś przy Hani obyłam się bez tych bajerów(nakolanniki też fajne) i nie pamietam żeby podczas raczkowania kiedyś się przewróciła:)
Ale wiadomo..jakbym miała więcej kasy to pewnie skusiłabym się na takie rzeczy:)
wiadomo ,że można się bez tego obyć :tak: ale lubimy bajery :tak: tym bardziej,że są przydatne ,bo strasznie śliskie mamy podłogi i Gabryśkowej nogi we wszytskie strony się rozjerzdżały :-D ;-)

wiadomo ,że można się bez tego obyć :tak: ale lubimy bajery :tak: tym bardziej,że są przydatne ,bo strasznie śliskie mamy podłogi i Gabryśkowej nogi we wszytskie strony się rozjerzdżały :-D ;-)

rajstopki fajne ale cena faktycznie zdecydowanie wygórowana.

Ja osobiście zwolenniczka pewnych rzeczy nie jestem, podam przykład kasków dla dzieci uczących sie chodzić. Nie wiem po co komu taki bajer. A widziałam takie dzieci z kaskami na głowie.
Dziecko musi samo nauczyć sie chodzić, musi sie przewrócić, uderzyć żeby wiedzieć że to boli i żeby nauczyć sie robić to tak, żeby nie lecieć bezwładnie. Taka ochrona (chodzi o kask) jest tylko pozorna i niczego dobrego nie nauczy.

no wlasnie zgadzam sie z marta ... jak sie nie walnie nie przyziemi pampersem czy plecami to nie bedzie wiedziec czym to grozi !! ja oczywiscie okleilam juz wszystkie narozniki bo agata siega glowa do blatu stolu !!

kupiłyśmy dzisiaj buty żeby Gabi się nie ślizgała na panelach jak wstaje.Befado r.18 30 zł masakra jak za buty na 3 mies.Oczywiście za wszelką cenę probuje je ściągnać.

reklama
Do góry