reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Dziewczyny a co kupujecie na ukąszenia/ugryzienia przez wszelkie robactwo i jakie odstraszacze na owady (odpowiednika off-a) ;-)

Fenistil, ale nie wiem czy taki dla dzieci czy dla dorosłych. Muszę pogrzebać w apteczce co tam Teściowa zostawiła.

O właśnie takiego stoliczka szukam! DZIĘKI!!! Brodzika nie mam gdzie postawić, ale bratanek za takim szaleje i chciałby dostać. A do krzesełka to nigdy nie myślałam o czymś takim nawet, ale pomysł fajny.

czesc dziewczyny... ja a propos wozkow: wlasnie niedawno kupilam mc larena i pwoiem wam ze to super inwestycja! juz od pocztaku wszyscy mi mwoili o tej marce ale ja uwazalam ze 400 euro za spacerowke to przesada. sa tez takie za ok. 200 ale mowie o tej, ktora ma dodaowy materac i poduszke, do ktorej na plasko mozna wlozyc dziecko powyzej miesiaca. no i dzis nie zaluje ze wydalam te pienaidze, sprawuje sie super! kolka gwarantowane na zycie. a wczensiej mialam trojzestaw chicco i co popsul sie w 13 mieisacu, meisiac po gwarancji! ( sedzenie)

Którego Maca masz?

mea - swietne ciuszki dla Agaci zakupilas!
Kopciuszku - baseniki rewelacja i sama se jakis zakupie swietna rzecz!

Jezeli o zakupach mowa to i my sie pochwalimy zakupami!

1. FISHER PRICE+BEBE COMFORT+10 różnych zabawek (1012257186) - Aukcje internetowe Allegro

2. KRZESEŁKO STELLA-3 KOL.-REGULACJA. WYS. SIEDZENIA (1020276565) - Aukcje internetowe Allegro ( pomaranczowe)

3. BUCIKI NIEMOWLĘCE NIKE, 11 CM (1036963861) - Aukcje internetowe Allegro - a co niech se ma !

4. ZESTAW obuwia dla niemowlaka 8 par!!!!! POLECAM (981999380) - Aukcje internetowe Allegro

5. TOTS REWELACYJNA kurtka-wiatrówka 3-6mcy IDEAŁ (972533353) - Aukcje internetowe Allegro

6. KOSZULA+KAMIZELKA DLA SYNKA (972060956) - Aukcje internetowe Allegro

7. SUPER PAKA DLA CHŁOPAKA 3-6 mies. (960961650) - Aukcje internetowe Allegro

8. SUPER PAKA DLA CHŁOPAKA 3-6 mies. (960961659) - Aukcje internetowe Allegro

9. PLUSZOWA grzechotka do wózka CANPOL (969230058) - Aukcje internetowe Allegro

10. DRESIK DLA CHŁOPCA NIEBIESKI ŁADNY (948536242) - Aukcje internetowe Allegro

Grzechotki i zabawki!
DSCF1899.jpg
DSCF1898.jpg

Załączniki

• page.jpg
    page.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 48
No wlasnie wkleilam na temacie o zarelku - Te w opakowaniach w 2-paku sa z Wloch a te poukladane sloiczki z chusteczkami to z Niemiec

ale czad !!! pozazdroscic fifiemu !!

No powiem ci ze jestem bardzo zadowolona ,zawsze pare groszy sie przyoszczedzi przy tego typu prezentach ;),no i sa tam calkiem inne rzeczy niz u nas ,miekso w sloiczkach jest naprzyklad pakowane jako same - myslalam ze bedzie pod konserwe ahahha ale jest super wyciagam malemu i mieszam z zupkami bez mieska naprzyklad ,ostatnio zjadl same mieso i tak mu smakowalo ze szok -zreszta mi tez hahahah ale doszlam do wniosku ze lepiej mu mieszac z czyms ! Albo bialy serek tam maja od 4 miesiaca ! Niedawalam jeszcze bo niewiem z czym i co tam pisze na opakowaniu ,Daniel - brat przylatuje w sobote na komunie Patryka -taz to chrzestny - wiec mi przetlumaczy z czym i jak to podawac.No i u nas rewelacja sa Biszkopty od 4 miesiaca ,twrde jak psia karma hahahah ale jak mlodemu popaczam w mleku to zasuwa - a biszkopt rozplywa mu sie w buzce ! U nas takich biszkoptow nie widzialam jeszcze normalnie! Zazyczylam sobie jeszcze 2 opakowania co by mi wziol jak bedzie leciec teraz.Filip je uwielbia!

ASKA ale zaszalalas:-D:tak::tak::tak:super:tak:

A mi dzis przyszedl wozek,jestem zadowolona:)

NO poszalalam ale to tak stopniowo teraz sie pochwalilam wszystkim na raz ahahahh ! a tak to co niektore rzeczy zamawialam jeszcze w marcu!

Sylwia a ty juz Patryczka w spacerowke wsadzasz? Bo ja sie wciaz wacham i niewiem co mam robic kurde ehhh! Super ze wozek fajny i ze jestes zadowolona!

Ten wozek sie rozklada na plasko wiec jesli bedzie tylko cieplo to zrobimy przejazdzke:tak:ja go kupilam w szczegolnosci na zakupy i do mojej mamy bo ten co mamy jest ciezki,duzy no i nie chce mi sie kólek myc za kazdym razem jak gdzies jedziemy;-)potem wstawie kilka fotek:tak:a tak wogole to patryk chyba jest zadowolony bo wlasnie w nim zasnal;-):-D

reklama
Fenistil, ale nie wiem czy taki dla dzieci czy dla dorosłych. Muszę pogrzebać w apteczce co tam Teściowa zostawiła.
Dzięki, jakbyś mogła sprawdzić czy rzeczywiście na ulotce jest napisane, ze to dla niemowląt ;*

Aśku, faktycznie zaszalałaś:tak: ja to nie mam ręki do allegrowych zakupów :no:

A tak przy okazji widziałyście gdzieś może w sieci ochraniacz do łóżeczka 120x60 na całą długość, tylko w 1 kolorze, bez nadruków?

Ostatnia edycja:
Do góry