reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Dziewczyny a co kupujecie na ukąszenia/ugryzienia przez wszelkie robactwo i jakie odstraszacze na owady (odpowiednika off-a) ;-)

Fenistil, ale nie wiem czy taki dla dzieci czy dla dorosłych. Muszę pogrzebać w apteczce co tam Teściowa zostawiła.

O właśnie takiego stoliczka szukam! DZIĘKI!!! Brodzika nie mam gdzie postawić, ale bratanek za takim szaleje i chciałby dostać. A do krzesełka to nigdy nie myślałam o czymś takim nawet, ale pomysł fajny.

czesc dziewczyny... ja a propos wozkow: wlasnie niedawno kupilam mc larena i pwoiem wam ze to super inwestycja! juz od pocztaku wszyscy mi mwoili o tej marce ale ja uwazalam ze 400 euro za spacerowke to przesada. sa tez takie za ok. 200 ale mowie o tej, ktora ma dodaowy materac i poduszke, do ktorej na plasko mozna wlozyc dziecko powyzej miesiaca. no i dzis nie zaluje ze wydalam te pienaidze, sprawuje sie super! kolka gwarantowane na zycie. a wczensiej mialam trojzestaw chicco i co popsul sie w 13 mieisacu, meisiac po gwarancji! ( sedzenie)

Którego Maca masz?

mea - swietne ciuszki dla Agaci zakupilas!
Kopciuszku - baseniki rewelacja i sama se jakis zakupie swietna rzecz!

Jezeli o zakupach mowa to i my sie pochwalimy zakupami!

1. FISHER PRICE+BEBE COMFORT+10 różnych zabawek (1012257186) - Aukcje internetowe Allegro

2. KRZESEŁKO STELLA-3 KOL.-REGULACJA. WYS. SIEDZENIA (1020276565) - Aukcje internetowe Allegro ( pomaranczowe)

3. BUCIKI NIEMOWLĘCE NIKE, 11 CM (1036963861) - Aukcje internetowe Allegro - a co niech se ma !

4. ZESTAW obuwia dla niemowlaka 8 par!!!!! POLECAM (981999380) - Aukcje internetowe Allegro

5. TOTS REWELACYJNA kurtka-wiatrówka 3-6mcy IDEAŁ (972533353) - Aukcje internetowe Allegro

6. KOSZULA+KAMIZELKA DLA SYNKA (972060956) - Aukcje internetowe Allegro

7. SUPER PAKA DLA CHŁOPAKA 3-6 mies. (960961650) - Aukcje internetowe Allegro

8. SUPER PAKA DLA CHŁOPAKA 3-6 mies. (960961659) - Aukcje internetowe Allegro

9. PLUSZOWA grzechotka do wózka CANPOL (969230058) - Aukcje internetowe Allegro

10. DRESIK DLA CHŁOPCA NIEBIESKI ŁADNY (948536242) - Aukcje internetowe Allegro

Grzechotki i zabawki!
DSCF1899.jpg
DSCF1898.jpg

Załączniki

• page.jpg
    page.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 45
No wlasnie wkleilam na temacie o zarelku - Te w opakowaniach w 2-paku sa z Wloch a te poukladane sloiczki z chusteczkami to z Niemiec

ale czad !!! pozazdroscic fifiemu !!

No powiem ci ze jestem bardzo zadowolona ,zawsze pare groszy sie przyoszczedzi przy tego typu prezentach ;),no i sa tam calkiem inne rzeczy niz u nas ,miekso w sloiczkach jest naprzyklad pakowane jako same - myslalam ze bedzie pod konserwe ahahha ale jest super wyciagam malemu i mieszam z zupkami bez mieska naprzyklad ,ostatnio zjadl same mieso i tak mu smakowalo ze szok -zreszta mi tez hahahah ale doszlam do wniosku ze lepiej mu mieszac z czyms ! Albo bialy serek tam maja od 4 miesiaca ! Niedawalam jeszcze bo niewiem z czym i co tam pisze na opakowaniu ,Daniel - brat przylatuje w sobote na komunie Patryka -taz to chrzestny - wiec mi przetlumaczy z czym i jak to podawac.No i u nas rewelacja sa Biszkopty od 4 miesiaca ,twrde jak psia karma hahahah ale jak mlodemu popaczam w mleku to zasuwa - a biszkopt rozplywa mu sie w buzce ! U nas takich biszkoptow nie widzialam jeszcze normalnie! Zazyczylam sobie jeszcze 2 opakowania co by mi wziol jak bedzie leciec teraz.Filip je uwielbia!

ASKA ale zaszalalas:-D:tak::tak::tak:super:tak:

A mi dzis przyszedl wozek,jestem zadowolona:)

NO poszalalam ale to tak stopniowo teraz sie pochwalilam wszystkim na raz ahahahh ! a tak to co niektore rzeczy zamawialam jeszcze w marcu!

Sylwia a ty juz Patryczka w spacerowke wsadzasz? Bo ja sie wciaz wacham i niewiem co mam robic kurde ehhh! Super ze wozek fajny i ze jestes zadowolona!

Ten wozek sie rozklada na plasko wiec jesli bedzie tylko cieplo to zrobimy przejazdzke:tak:ja go kupilam w szczegolnosci na zakupy i do mojej mamy bo ten co mamy jest ciezki,duzy no i nie chce mi sie kólek myc za kazdym razem jak gdzies jedziemy;-)potem wstawie kilka fotek:tak:a tak wogole to patryk chyba jest zadowolony bo wlasnie w nim zasnal;-):-D

reklama
Fenistil, ale nie wiem czy taki dla dzieci czy dla dorosłych. Muszę pogrzebać w apteczce co tam Teściowa zostawiła.
Dzięki, jakbyś mogła sprawdzić czy rzeczywiście na ulotce jest napisane, ze to dla niemowląt ;*

Aśku, faktycznie zaszalałaś:tak: ja to nie mam ręki do allegrowych zakupów :no:

A tak przy okazji widziałyście gdzieś może w sieci ochraniacz do łóżeczka 120x60 na całą długość, tylko w 1 kolorze, bez nadruków?

Ostatnia edycja:
Do góry