kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ten basenik jest jeszcze fajniejszy
OKAZJA !!!!!!! BASENIK - MUSZELKA - ŻABKA (1021103149) - Aukcje internetowe Allegro
OKAZJA !!!!!!! BASENIK - MUSZELKA - ŻABKA (1021103149) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a co kupujecie na ukąszenia/ugryzienia przez wszelkie robactwo i jakie odstraszacze na owady (odpowiednika off-a) ;-)
Dziewczyny co myslicie o takich zabawkach?
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW@@PROMOCJA (1017936311) - Aukcje internetowe Allegro
Mata Brodzik z Figurami Miękkie dno. Najtaniej (1018063739) - Aukcje internetowe Allegro
SMOBY Interaktywne krzesełko do kąpieli żabka (1028307674) - Aukcje internetowe Allegro
czesc dziewczyny... ja a propos wozkow: wlasnie niedawno kupilam mc larena i pwoiem wam ze to super inwestycja! juz od pocztaku wszyscy mi mwoili o tej marce ale ja uwazalam ze 400 euro za spacerowke to przesada. sa tez takie za ok. 200 ale mowie o tej, ktora ma dodaowy materac i poduszke, do ktorej na plasko mozna wlozyc dziecko powyzej miesiaca. no i dzis nie zaluje ze wydalam te pienaidze, sprawuje sie super! kolka gwarantowane na zycie. a wczensiej mialam trojzestaw chicco i co popsul sie w 13 mieisacu, meisiac po gwarancji! ( sedzenie)
No wlasnie wkleilam na temacie o zarelku - Te w opakowaniach w 2-paku sa z Wloch a te poukladane sloiczki z chusteczkami to z Niemiec
ale czad !!! pozazdroscic fifiemu !!
ASKA ale zaszalalassuper
A mi dzis przyszedl wozek,jestem zadowolona
Dzięki, jakbyś mogła sprawdzić czy rzeczywiście na ulotce jest napisane, ze to dla niemowląt ;*Fenistil, ale nie wiem czy taki dla dzieci czy dla dorosłych. Muszę pogrzebać w apteczce co tam Teściowa zostawiła.