reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

hmmmm 3kołowce absolutnie nie sprawdzają sie na wertepy, spacery po lesie itp...tak jak piszesz sa mniej stabilne ! zreszta amerykanie wymislili je jako wózki sportowe do wozenia dzieci po idealnie równych powierzchniach...
echhh dobrze,ze ja nie musze martwic sie o wózek...nasz sprawdził sie jako gondola, nie straszne mu były sniegi itd...a teraz smiga jako super spacerowa...

Eliza ja pisałam o takich dużych trójkołowcach, bo Akoza myślała nad x-landerem:tak:

reklama
Mea masz rację, nie różni się absolutnie niczym tylko etykietką:tak:
jak dla mnie estetyką :p...ale na to spojrzała dopiero teraz...napisałam tylko,że polecam, bo zakupiliśmy i się sprawdza a każdy wybiera, co mu się podoba i pasuję :p

Ostatnia edycja:
mnie tylko zastanawia co ono ma wiecej niz to babyono ktore zapodalam zeby doplacac 100 ?? bo ja naprawde nie widze roznicy poza firma ...
nie wiem co ma wiecej ,bo nie wchodzilam wczesniej na linka ,ktory podalas tylko wyslalam te co my mamy zeby polecic je innym ...mi produkty firmy baby one sie nie podobaja,wiec cena mnie nie skusza...
poza tym czesto produkt w nizszej cenie, pozornie taki sam a rozni sie wykonaniem znaczaco..krzeselka ,ktore pokazalas na zywo nie widziałam, więc poza estetycznymi względami nie mogę niczego powiedzieć...

Eliza ja pisałam o takich dużych trójkołowcach, bo Akoza myślała nad x-landerem:tak:
aaaa ok...i co ,mowią,ze one na teren dobre ? mi sie podobaly 3kolowce,ale potrzbowalismy wozek do terenu i wszyscy nam je odradzali...ze niby nie stabilne,ze do terenu absolutnie...wiec,kupilismy 4 koła :tak: i dlatego sie zdziwiłam ..

jak dla mnie estetyką :p...ale na to spojrzała dopiero teraz...napisałam tylko,że polecam, bo zakupiliśmy i się sprawdza a każdy wybiera, co mu się podoba i pasuję :p
;-) po prostu czasami przepłacamy za cos co nie jest warte swojej ceny;-) ale człowiek uczy sie na błędach;-) całe życie;-):tak:
aaaa ok...i co ,mowią,ze one na teren dobre ? mi sie podobaly 3kolowce,ale potrzbowalismy wozek do terenu i wszyscy nam je odradzali...ze niby nie stabilne,ze do terenu absolutnie...wiec,kupilismy 4 koła :tak: i dlatego sie zdziwiłam ..
No najlepsze do biegania:tak: po lesie, drogach żwirowych itp. Ale musza miec trzy wielkie koła. Chociaż i dla mnie na tern najlepszy jest wózek z czterema dużymi kołami ale każdy lubi co innego;-)

nie wiem co ma wiecej ,bo nie wchodzilam wczesniej na linka ,ktory podalas tylko wyslalam te co my mamy zeby polecic je innym ...mi produkty firmy baby one sie nie podobaja,wiec cena mnie nie skusza...
poza tym czesto produkt w nizszej cenie, pozornie taki sam a rozni sie wykonaniem znaczaco..krzeselka ,ktore pokazalas na zywo nie widziałam, więc poza estetycznymi względami nie mogę niczego powiedzieć...

czesto tez placi sie za firme !! a jesli chodzi o jakosc BabyOno to jest bardzo dobra ... z reszta firma jest sprawdzona !!

nad gustami sie nie dyskutuje z zasady :)

Jednak na razie nie kupujemy x-landera. Umówiliśmy się z bratem i on nam odda swój aktualny wózek, czyli Jane Carrera Pro a my się dorzucimy do jego nowego Maclarena Volo, który później przejdzie w nasze ręce. Tak więc problem trójkołowca nam odpadł ;-) Z jednej strony szkoda, bo już się napaliłam na niego, ale z drugiej jakby nie patrzeć kupa kasy w kieszeni :-)

MARTA mozesz mi wytlumaczyc czym rozni sie wozek Chico CT04 od Chico Multiwey?
Ja dzis kupilam Chico Multiwey ten,powiedz mi czy dobry zakup?
Wózek CHICCO MULTIWAY + gratis (1026756441) - Aukcje internetowe Allegro
Zastanawialam sie tez nad tym Ct 04
Chicco (1010865191) - Aukcje internetowe Allegro

Kopciuszku dobrze wybrałas:tak:
Szkoda tylko, że wózek jest bez spiworków na zime ale jak nie potzrebujesz to zbędne jest;-)
Chicco do 2007 roku produkowało chicco ct 04 a od 2008 roku zmieniło nazwe na multiway. Porównywałam wymiary tych wózków i nie ma miedzy nimi różnicy, po prostu multiway to nowszy model, czy ulepszony, tez cięzko stwierdzić bo ma to wszystko co miało ct 04. Widać że troszke kółka pozmieniali, troche kolorystyki dodali itp.

reklama
No i kolejne pytania :-)
Wy się chyba ode mnie nie uwolnicie zakupowo ;-)
Czeka nas długa wyprawa samochodem, za mniej więcej półtora miesiąca. Zastanawiam się czy Misiulce nie kupić czegoś "do roboty" w aucie, bo nudzi się i marudzi strasznie jak jedzie. Co sądzicie o takich rzeczach:
MATA z kierownicą do samochodu TINY LOVE (1026658221) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER-PRICE DO WÓZKA I SAMOCHODU CHWYĆ I POZNAJ (1029825499) - Aukcje internetowe Allegro
ŻABKA Panel pod stopy *GRATIS* TINY LOVE szyb wys (1014081368) - Aukcje internetowe Allegro
Muzyczna zabawka do samochodu TAF TOYS wysłka0zl (1029499240) - Aukcje internetowe Allegro
Myślicie że warto?

Do góry