reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

Ja patrzę raczej na grubość".
Na lato i wiosnę raczej cienki kocyk się przyda. No i nie da się ukryć, że jak maluch podrośnie, to ten kocyk będzie eksploatowany na rózne sposoby. Będzie spadał w błoto m.in. ( Igora strasznie to bawiło swego czasu) taki za 100 to trochę drogi na tego typu zabawę :confused2:

Mogłam kupić wcześniej ten kocyk, bo teraz to zadanie mnie przerasta.

reklama
Zapominajka, żyrafki są śliczne, a na wielu blogach widziałam ten BabyOno ze zwierzątkami i dziewczyny sobie bardzo chwalą :tak:
Na dwa pierwsze byłoby mi chyba szkoda pieniędzy, tym bardziej, że jak sama mówisz, dzieci mają różne pomysły z kocami związane.

Wśród kilku kocyków jakie mam najlepszy jest babyono. Jest miękki do dziś choć ma prawie 3 lata, duży, i odpowiednio ciepły a nie za zimny (jak wiecie o co mi chodzi)
W lecie przykrywałam młodą pieluchą więc całkiem cienkiego nie potrzeba kocyka.

mi większość znajomych mam mówiła że kocyki są przez dzieci ciorane wszędzie więc nie ma co inwestować. Polecały właśnie te z mikrofibry bo ponoć mimo prania nie tracą kolorów i miękkości...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry