reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Ależ ja Wam zazdroszczę tych zakupów:-) ale ale jeszcze max miesiąc i ja będę szaleć zakupowo:-) ba do maja mam ambitny plan zrobić jednak tą sypialnie więc przed nami kupno mebli, łóżka itp:-) nie wiem czy podołamy z finansami ale obsrytkam się, żeby dać radę:-) póki co żyjemy nadzieją:-D

ullana mam taką samą kołyskę tylko całą biała:) z tego co wiem to się przydaje do ok 3 miesiąca - zalezy jakie duże dziecko...
Do nas dziś kolejny kurier dotarł, rezultat zakupów taki że jutro albo pojutrze jedziemy do ikei po komodę bo nie mieści się...

jedno pytanie - kupiłam taki stojak:

Artykuły niemowlęce, laktator - Stelaż pod wanienke małą 86 cm

chciałam go stawiać w wannie żeby się nie schylać do wanienki, ale wanna półowalna nie pozwala na to jak się okazało - nie mieści się:(

może chce ktoś odkupić? możemy się potargować:p

wszystko fajnie, tylko się boję że jak Matylda zajarzy że machanie rękami powoduje "plusk,plusk" to będę codziennie pokój od powodzi ratować....

Dokładnie, na początku nie chlapią;-) My też mamy taki stojak (trochę przerobiony przez mojego M, żeby było wyżej) i kąpaliśmy w pokoju. Dopiero po czasie przenieśliśmy się do łazienki.

reklama
A do mnie w końcu przybyła składana wanienka flexibath czy ja to się tam nazywa. Udało mi się kupić za grosze (nowa 140 zł). Jest duża a po złożeniu prawie nie zajmuje miejsca wiec mogę ją trzymać za pralka. Małe mieszkanko mamy i każda oszczednośc miesca jest na wage złota.

Do góry