reklama
Ależ ja Wam zazdroszczę tych zakupów:-) ale ale jeszcze max miesiąc i ja będę szaleć zakupowo:-) ba do maja mam ambitny plan zrobić jednak tą sypialnie więc przed nami kupno mebli, łóżka itp:-) nie wiem czy podołamy z finansami ale obsrytkam się, żeby dać radę:-) póki co żyjemy nadzieją
ullana
Mamy październikowe 2007
tylko_chwilka - fajny wózeczek ja chyba rzucę monetą, żeby wybrać
na razie kupiłam kołyskę, bo łóżeczko nam zajmie za dużo miejsca, a chcę bąbla mieć blisko przez jakiś czas
**BABY-RAJ **KOŁYSKA Z MATERACEM (3021549087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i zrobiłam zakupy w aptece internetowej, więc za parę dni będę wszystko miała
na razie kupiłam kołyskę, bo łóżeczko nam zajmie za dużo miejsca, a chcę bąbla mieć blisko przez jakiś czas
**BABY-RAJ **KOŁYSKA Z MATERACEM (3021549087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i zrobiłam zakupy w aptece internetowej, więc za parę dni będę wszystko miała
ullana mam taką samą kołyskę tylko całą biała z tego co wiem to się przydaje do ok 3 miesiąca - zalezy jakie duże dziecko...
Do nas dziś kolejny kurier dotarł, rezultat zakupów taki że jutro albo pojutrze jedziemy do ikei po komodę bo nie mieści się...
jedno pytanie - kupiłam taki stojak:
Artykuły niemowlęce, laktator - Stelaż pod wanienke małą 86 cm
chciałam go stawiać w wannie żeby się nie schylać do wanienki, ale wanna półowalna nie pozwala na to jak się okazało - nie mieści się
może chce ktoś odkupić? możemy się potargować
Do nas dziś kolejny kurier dotarł, rezultat zakupów taki że jutro albo pojutrze jedziemy do ikei po komodę bo nie mieści się...
jedno pytanie - kupiłam taki stojak:
Artykuły niemowlęce, laktator - Stelaż pod wanienke małą 86 cm
chciałam go stawiać w wannie żeby się nie schylać do wanienki, ale wanna półowalna nie pozwala na to jak się okazało - nie mieści się
może chce ktoś odkupić? możemy się potargować
Kasienkadg
Fanka BB :)
Nanu - a moze poprostu nie stawiaj go w wannie? ja malego bede kapac w pokoju na takim stojaczku wlasnie.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu takie maluszki na początku nie chlapią aż tak bardzo. Igorka kąpaliśmy w pokoju, wanienka na stole i wszystko na temat.
reklama
A do mnie w końcu przybyła składana wanienka flexibath czy ja to się tam nazywa. Udało mi się kupić za grosze (nowa 140 zł). Jest duża a po złożeniu prawie nie zajmuje miejsca wiec mogę ją trzymać za pralka. Małe mieszkanko mamy i każda oszczednośc miesca jest na wage złota.
Podziel się: