reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Dzięki dziewczyny!
Zgarnęłam pięć pudeł pełnych ubrań od 56-74 i głupio by było połowę z nich wywalić, zwłaszcza, że gdyby nie te zażółcenia to ciuszki jak nowe :szok:

Zapominajka ale masz wybor:szok::szok:no mnie na te pierwsze 2 tez by kasy szkoda bylo,zwlaszcza ze sa grubsze a wiadomo w lato to jakis lekki kocyk a w zime i tak pewnie kombinezon bedzie.
mnie najlepiej sie podoba ten ostatni i ten w zyrafki:tak:

Nanu twoj kocyk tez jest bardzo fajny:-)

Zapo- moim zdaniem najładniejsze to nr 2, 3 i 5. Ja należę do osób, które lubią jasne kolory dla dzieci, zywe i wesołe ale ten nr 2 pomimo szarości ma w sobie "to coś".
Ja zakupiłam jeden droższy kocyk większy do łózeczka i generalnego uzytku taki gruby akrylowy za 79zł --> COCALO BABY PUCHATY KOCYK NOWY Z USA 90X101 (3048431291) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Biały komplecik do wózka z monogramem za 28zł -->KOCYK + PODUSIA Z MONOGRAMEM absolutna nowość !!! (3055143087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A dodatkowo taki właśnie mniejszy,tani i cieniutki, jednokolorowy kocyk za 20zł --> KOCYK KOCYKI MIKROFIBRA 75X100 MILUTKI PROMOCJA (3040525758) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do kosza mojżeszowego, ale wiadomo za taką cenę to po jednym praniu nie wiem co z niego zostanie więc uważam że dobrze miec jeden, a porządny gatunkowo który na pewno posłuzy :tak:

Ostatnia edycja:
No właśnie mi też szkoda kasy. Kocyk to wosna, lato i jesień, a potem i tak już śpiworek. Więc taki lżejszy by był lepszy.
Ale ja nie umiem zdecydować. Niby wiem, a nie wiem.

dziewczyny, ja jeszcze nie mam żadnego kocyka, ale też się rozglądam i tak właśnie gdybam, czy te kocyki to wybierać tylko bawełniane (ew. welurowe), czy poliestry, mikrofibry też się nadają... zawsze mi się wydawało że najlepsze bawełniane, ale widzę że Zapominajka wybiera różne warianty..

reklama
Hej mamuśki!!! ja wczoraj cały dzień w łóżku polegiwałam, dzisiaj juz na szczęście troszkę więcej mam energii.
Alg suuper że sobotnie zakupy się udały
Fiołkowa wszystkiego najlepszego dla Twojego synka!!! Niech rośnie duży i silny:)
Zapo mi najbardziej podobają się nr 5 i 6. Też właśnie planuje kupić jakiś taki cieńszy bawełniany kocyk, ale jeszcze też nie mam konkretnego wybranego.

Do góry