reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

natalia_bis no wiedziałam że ktoś już wklejał jego zdjęcie, tylko nie pamiętałam czy kupował czy oglądał :-D no właśnie trochę się baliśmy że nie będzie wygodny i w miarę lekki więc nas uspokoiłaś :-) a rodzice naszego znajomego mają jakąś hurtownie tych wózków i już od dawna zapowiadał, że jak tylko będziemy mieli dzieciaczka to przyjedzie do szpitala z prezentem (ponoć dla niego to żaden wydatek - w 4 dni go u rodziców odpracuje:szok:) więc przebitkę muszą mieć sklepy ogromną, a przecież ten wózek jest jednym z nielicznych na rynku w rozsądnej cenie

reklama
Hahahahaha mój się tylko pyta: "ile kosztuje?" :-D Chociaż i tak zawsze ze mną ogląda :-p

Kamila, świetny wózek, właśnie go pokazałam mojemu. Też szukamy czegoś w podobnej cenie, a ten się nazywa "Matti", więc to już chyba w ogóle przeznaczenie... <3

dziewczyny wózek warty polecenia. jeżeli komuś nie zależy na marce a jakości w rozsądnej cenie to warto. Wiadomo, że nie jest to to samo co x-lander lub podobne ale nam całkowicie wystarczy. Ja zwracałam uwagę na duże pompowane koła jako, że mieszkam za miastem to na te nasze wertepy w sam raz. Zresztą koleżanka już 2 dziecko na tym wózku wychowuje i nie miała z nim żadnych problemów:-). Ma tylko jeden minus, jeżeli szukacie wózka do bujania to ten się absolutnie nie nadaje. Jest świetnie resorowany ale na boki raczej sztywny więc nie pokołysze dzidziola;-)

Cześć Mamusie :)

Podobnie jak ja, oczekujecie na swoje małe szczęścia w brzuszkach i kompletujecie niezbędne rzeczy dla siebie i maluszka. Mam do sprzedania 2 ŚLICZNE, NOWE BIUSTONOSZE DO KARMIENIA 85 C w kolorze białym i czarnym. Są w oryginalnych pudełkach, nieużywane i wyglądają ślicznie. Niestety nie mój rozmiar. (Cena 55zł)

BIUSTONOSZ DO KARMIENIA * MAMA DALAJA * 85C -BIAŁY (3091401257) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

BIUSTONOSZ DO KARMIENIA * MAMA DALAJA * 85C CZARNY (3091400942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Polecam i życzę szczęśliwych rozwiązań :)

Dziewczyny, które mają starsze dzieci lub ubranka po starszych... czy nie wiecie czasem jak pozbyć się żółtych plam? Nie wiem jakiego są pochodzenia, bo szwagierka twierdzi, że wszystko wyprała i spakowała do pudeł, a potem to leżało nie wyciągane 2 lata... Widać głównie na białych rzeczach :cool:

Dziewczyny, które mają starsze dzieci lub ubranka po starszych... czy nie wiecie czasem jak pozbyć się żółtych plam? Nie wiem jakiego są pochodzenia, bo szwagierka twierdzi, że wszystko wyprała i spakowała do pudeł, a potem to leżało nie wyciągane 2 lata... Widać głównie na białych rzeczach :cool:
a właśnie spralam i to po długim czasie... kup wanish (nie wiem jak się pisze) w tym różowy opakowaniu może być w spreyu i popsikaj w tym żółtym miejscu i zostaw na godzinę potem wybierz w pralce jeżeli kupisz wanish w proszku to w wanience z gorącą woda niech to ubranko polezy z godzinę a potem do pralki. U nas spralo wszystko.

My spędziliśmy sobotę na zakupach :-D no i dzięki temu brakuje mi już tylko materacyka do łóżka, folii i moskitiery do wózka.
No więc zakupione łóżeczko jest takie www.amal2.pl/index.php?ids=8 w kolorze buk (najjaśniejszy). Model całkiem niechcący nazywa się Michaś (nie wiedzieliśmy o tym wczesniej) więc imienia na pewno juz nie zmienimy.
Dodatkowo kupiliśmy przewijak na łóżeczko, stelaż z wanienką, fasolkę do karmienia i prześcieradła.
Teraz już mogę ze spokojem zacząć szykować się do godziny "0".

Ostatnia edycja:
reklama
U nas to samo - białe ubranka po 3 letnim leżeniu na strychy są mocno zżółknięte...Ale to całe mydło marsylskie nieźle sobie z tym poradziło :tak: Vanishem nie próbowałam jeszcze.

Do góry