reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Laseczki ja miałam X-landera XA, fajnie sie prowadził jako głębowki, ale niestety na kazdej nierownosci dziecko skacze w nim jak małpką... lekki tez wcale nie jest, taszczyłam go na 4 pietro codziennie wiec wiem co mowie.
ALe już spacerówka to totalna porazka, dziecie moje jechało w tym raz, rozkładanie i składanie do lezacego i siedzacego to katastrofa....jest niepraktyczny, pasy dla dziecka niewygodne...
POwiem wam, ze gdyby ktos mi go dawał za darmo to bym nie wzieła...

Mysiak - w koncu znalazl sie ktos, kto skrytykowal Xlandera;D Bo juz zaczynalam myslec ze to sa jakies wozki idealne;D

Dla mnie DROGIE nie znaczy to samo co DOBRE;)

A te wozki Bebetto wydaje sie fajne, no i cenowo tez wypadaja niezle.

Kolezanka mi polecala jeszcze te wozki:

http://www.xn--wzkibexa-v3a.pl/

Sama ma taki i jest na maxa zadowolona.

Ja od kolezanki bede miala Roan Marita,zaden firmowy ale ona byla zadowolona a ja postanowilam nie wybrzydzac skoro oprocz dziecia wesele jeszcze w kosztach...
A czailam sie usilnie na mutsy urban rider...
Ale skoro dostaniemy.
Najwyzej spacerowke lepsiejsza kupie...

Ja co do wozka to podchodzę tak...
Albo kupuje jakaś gondole uzywaną i pozniej spacerówke lepszą...
Albo kupuje wozek 3w1, ale sprawdzam jak wygląda całość... czyli jak sprawdzaja sie amortyzatory, czy wozek nie jest zbyt twardy przy nierównościach, jak sie składa i rozkłada spacerówka(powinna jedną ręką) jak w gondoli i spacerówce działa budka, czy za głośno sie nie skłąda i nie rozkłada (potrafi zbudzic dziecko jak jest za głośna)
Wazne na jakie drogi kupujemy wozek(chodniki czy polne z lasem+chodniki), czy ma sie zmiescic do bagaznika czy nie...

Absolutnie nie polecam wam CONECO... są bardzo awaryjne, szybko sie rozlatują, długos ie czeka na reklamacje, bez dostepu do innego wozka wiadoma rzecz.
W wozkach atlantic model espiro często nawalają kółka, też dosć długo trwa naprawa, badzi długo trwa przesyłka części na zmiane (kolezanka miała taki i w ciagu poł roku 4 razy go naprawiała)

Jak dostane cynka o jakis wozeczkach to dam znac...

ja wałsnie zastanawiam się nad maritą, widziałam jądzisiaj na żywo. ma mega dużą gondolę. i można montować fotelik maxi cosi.
a spacerówka tylko maclaren

reklama
Ja chyba pozostane przy Quinny, trójkołowe wózki są bardzo wygodne w prowadzeniu i łatwiej taki wrzucić do auta po złożeniu. McLarena spacerówki oglądałam ale wydają mi się kijowo wykonane...

Do góry