reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

my mamy wózek phil&teds i nie zamieniła bym go na żaden inny... kupię tylko dodatkowe siedzonko, na dłuższe wyprawy w razie jak by młoda się zmęczyła

mieliśmy quinny buzzy i posłużył mi 5 miesięcy- beznadziejny nie polecam..
w ogóle jestem przeciwniczką wózków 3w1 bo dla mnie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego...

reklama
kessy ja jestem tego samego zdania.
jak fajna gondola to spacerówka kiepska.
ja święcie wierze w spacerówki maclarena ,przy córeczce miałam, tylko różową. więc trzeba będzie ją sprzedać i kupić później inną.

Framama Roanem miałam okazję wozić siostrzeńca i jest cudny... miękki i w ogóle... moja córcia uwielbiała w nim zasypiać...
reszta wygląda cudnie (szczególnie 2 ach te koła :)) ale nie miałam okazji nawet zobaczyć ich w realu..

Framama mi sie podoba Navigngton :) ja mam podobną( jeśli chodzi o typ) inglesine...

Ja dzis rozglądałam sie za wkładem dla noworodka do mojego wozka:) i ceny troche powalaja... posziukam jakiś uzywanych..R

Roany są dobre, kolezanka miała, superaśny...

Framama - wózki nie w moim typie, ale jesli chodzi o wyglad to mi najbardziej podoba sie ten Ballila - szczegolnie zebropodobne wzory:-)
A co do tego, ze wozki 3w1 sa do niczego, nie moge sie zgodzic;) Znam mase osob, ktore uzywaly takich wozkow i sa niesamowicie zadowolone - kwestia dobrego wyboru:-)

reklama
Koleżanka zaproponowała mi dzisiaj, że sprzeda mi rzeczy po swojej córci: ubranka do 2 roku, wózek, krzesełko do karmienia, łóżeczko turystyczne ( latem sporo wyjeżdżamy), fotelik samochodowy, 3 butelki aventu ( w idealnym stanie- dokupie tylko smoczki) i mnóstwo zabawek - wszystko za 500 zł więc cieszę się jak głupek:-)

Do góry