reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

Kamila zakupu śliczne

Laru 50/56 owszem przyda się, ale przez jakieś 2 tygodnie. Maluszki rosną szybciutko, pamiętam że Iggy połowy ubranek malutkich nie zdążył załozyć.

reklama
laru28 kawał był, ale tylko pod względem długości, bo ważył 3640 g - chudzinka straszna:-D
Ale ja mam 180 cm, Małż 186, więc jest po kim :tak:
Aha i faktycznie nie warto kupować dużo ubranek w najmniejszych rozmiarach, bo tak, jak pisała Zapominajka - dzieci strasznie szybko rosną i niektóre ubrania nie będą założone nawet raz.

ja teraz jestem na etapie szukania oprawek okularów dla mojej 8 latki,dylemat bo upatrzyła sobie barbie,one kosztują 300-400zł,do tego szkła,tylko żeby chciała nosić muszą jej się podobać,ale teraz jest w 3 klasie więc jeszcze dzieci,a zaraz czwarta klasa,zmiana środowiska bo szkołę zmieniamy i już te barbie mogą być za dziecinne :(

noirel ja 2 lata temu kupiłam mojej (wtedy) 10 latce takie
hkmm035c01.jpg i dałam za nie 249 zł (szkła to osobna sprawa) ale mała jest bardzo zadowolona, do tej pory w nich śmiga. (model HELLO KITTY HKMM035 Noir C01)

Rzeczy w smyku są naprawdę dobrej jakości tylko ta cena, gdyby nie mama męża pewnie w życiu byśmy tam nie zajrzeli. Dziś kupiliśmy w Tesco body z dł. rękawem na przecenie 3 za 31zł i pajacyka na wyprzedaży w osiedlowym za 15 :D ale spodnie ciążowe są strasznie drogie :( możecie mi poradzić jak radzicie sobie z doborem dolnej części garderoby? Bo kupiłam na razie 1 dżinsy w C&A, ceny są nieziemskie ok.150 za parę (dobrze że została ostatnia para z rozmiarem 36 i przecenili na 90 bo bym wyszła z niczym)

Moja córka miała 56 cm i nosiła ciuszki te 0-0 newborn bo 56 czy 0-3 było wszytsko na nią za duże ale to przez chwilę tylko. Ogolnie miałam z nia problem że wszystko było za szerokie na tego mojego "szczypiora" tak lekarz ja nazwał jak mi ją wyciągneli bo była długa i chuda 2,750.
Wczoraj kupiliśmy od znajomych fotelik Maxi Cosi Cabrio fix z bazą Iso fix za 500 zł

reklama
problem w tym, że nie mogę kupować w internecie - jestem dość niewymiarowa (pokaźny tyłek i mocne uda w porównaniu do reszty ciała) i nawet kobity w sklepie zawsze się mylą określając mój rozmiar. Myślałam o legginsach, ale w Opolu nie mogę znaleźć porządnego sklepu z odzieżą ciążową

Do góry