reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

Moja mama też szaleje z zakupami i nie powiem, że mi to nie pomoże, bo finansowo delikatnie mnie odciąży. Z tym że mamy taki plan, by kupować ciuszki już w trzech rozmiarach (tylko kilka sztuk 56!), żeby aż do jesieni mieć ich trochę. W Gdańsku lato jest nie dość upalne i stosunkowo wietrzne, więc muszę być przygotowana na trochę cieplejsze ubranka. Po lumpkach też pochodzę, bo tam to perełki można odnaleźć niesamowite :-)

reklama
Eklerka super zakupy i jakie cudeńka!

Ja się pewnie zacznę rozkręcać, ale najpierw muszę wory przebrać, bo czekają. Może w weekend to zrobię.

A takich zupenie małych też mam niewiele bardziej 62 i 68. Maluszki szybko rosną.

Eklerka dzidzia będzie słodko wyglądała w tych rzeczach :)
Ja też wpadłam w szał zakupowy, nawet wyrobilam sobie karte w rossmanie dla dzieci zeby mieć zniżkę pare groszy na zakupy. A w nast tyg jak choróbsko odpuści zrobię obchód lumpeksowy.

Witam Wszystkie Majówki 2013,

jestem majówką 2012, stąd do Waszego podforum to mam szczególny sentyment..
Mam do sprzedania ubrania ciążowe, ubranka niemowlęce 56-68 cm (dobrej jakości, przed wystawieniem przeszły gruntowną "selekcję") oraz akcesoria niemowlęce - w większości NOWE.
Zainteresowanych prosze o kontakt na PW-podam ceny i odpowiem na ewentualne pytania.
Pozdrawiam i pamiętajcie o odpoczynku, póki jest okazja:-)
https://plus.google.com/photos/105121878169698525512/albums#photos/105121878169698525512/albums

Witam mamusie:-D

mam do sprzedania piękne ubranka po mojej córeczce. Wszystkie były noszone tylko przez naszą pociechę, a prane w dzieciowym proszku :tak:
Ubranka w idealnym stanie, a ceny rewelacyjne:happy:

Zestaw I, 0-3, stan idealny, Cena za zestaw 27 zł.
Zobacz załącznik 527975
Zestaw II, 0-3, stan idealny, Cena 20 zł.
Zobacz załącznik 527977

Zestaw III, 0-3, stan idealny, Cena 17 zł
Zobacz załącznik 527978

Zestaw IV, 0-3, stan idealny, Cena 19 zł
Zobacz załącznik 527980

Zestaw V, 0-3, stan idealny, Cena 20 zł
Zobacz załącznik 527982

Zestaw VI, rozm 68, stan idealny, cena 25zł
Zobacz załącznik 527976

Mam do sprzedania leżaczek-bujaczek firmy Bright Stars. Leżaczek jest w idealnym stanie. Można włączyć melodyjkę, która przechodzi w miłe dla ucha tony i nie jest monotonna, posiada dwa stopnie głośności. Bujaczek posiada również wibracje, które pozwalają maluszkowi się wyciszyć i zasnąć. Pałąk można zdjąć, doczepić do niego zabawki. Ma pluszową małpkę, gwiazdkę-gryzak, grzechotkę z ruchomymi elementami. Podstawa bujaczka ma gumowe osłonki, które chronią powierzchnię przed porysowaniem. Dla bezpieczeństwa dziecko można zapiąć regulowanymi pasami. Tapicerka jest ściągana, więc nie ma problemu z utrzymaniem go w czystości. Ergonomiczny kształt nie obciąża plęcków maleństwa. Posiadam opakowanie w stanie idealnym oraz instrukcje.​
Przesyłka jednego zestawu 8 zł, większej ilości 12 zł. W gratisie dodaje krem s.o.s Nicea, bo zakupiliśmy 4 szt, a kończymy dopiero drugą JTermin ważność do 04.2014.​
Leżaczek 65 zł, przesyłka 25zł​
Zainteresowane osoby zapraszam na priv.​

Dostaliśmy przed świętami od teściowej bon do smyka, a nie wiedzieliśmy jeszcze na 100% czy nasz skarbek będzie dziewczynką, więc kupowaliśmy takie rzeczy, żeby w razie niespodzianki, ubranka mógł nosić zarówno chłopiec jak i dziewczynka. Teraz wiemy że mała Marysia będzie musiała pochodzić trochę w "męskich" ciuszkach bo kupiliśmy
cool-club-kaftanik-chlopiecy-rozmiar-68-m-iext11132436.jpgcool-club-komplet-chlopiecy-rozmiar-68-m-iext11134144.jpgcool-club-rampers-chlopiecy-z-dlugim-rekawem-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-68-m-iext11388.jpgcool-club-rampers-chlopiecy-z-dlugim-rekawem-rozmiar-68-m-iext9934284.jpgcool-club-rampers-chlopiecy-z-krotkim-rekawem-5-pack-rozmiar-68-m-iext13444839.jpgcool-club-spodnie-dziewczece-2-pack-rozmiar-62-m-iext10675202.jpg

I, choć może to za wcześnie, zamówiliśmy łóżeczko z materacem, pościelą i częścią drobiazgów widocznych na zdjęciu
13b.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewuszki ja uważam że teraz wszystkie zakupy są już 'w porę' bo w końcu jesteśmy bliżej niż dalej. Ja zaczełam klamoty zbierać od listopada i się cieszę bardzo bo już mam 1/3 z głowy. Teraz tylko najważniejsze - wózek. Zdecydowałam się na travel system z Quinny plus adaptory do Maxi Cosi które już też mam i strasznie jestem zadowolona : ))) Stan lekko używany, kupiłam od przesympatycznej pani która dorzuciła dwa pokrowce fioletowy i czerwony w stanie idealnym. /za krzesełko dłam 20 funi (to za pół darmo) a adaptor na siedzenie za grosze na ebayu kupiłam. Dodam że nowy zestaw Maxi Cosi Cabrio Fix kosztuje około 200 funi więc jestem mega happy ;)

U nas na pewno nie będą za duże, a jeśli już to niewiele. Synek urodził się długi na 57 cm, podejrzewam, że i córka będzie podobna :tak:

reklama
Do góry