reklama
akkm
Fanka BB :)
eklerkaa pajace i body piękne bardzo mi się podobają cudo
Gosiulek.majowy
Zaciekawiona BB
eklerkaa mam te same pajace i rajtuzkiwidac ze w Nexcie wojowalas
eklerkaa
hehe noo baa... żal takie promocje przepuścić
dużo nakupowałam starszemu synkowi
kocham promocje !!
dużo nakupowałam starszemu synkowi
kocham promocje !!
eklerkaa
Kurcze jakie fajne te wasze nabytki .... ja się jeszcze wstrzymuję z zakupami, bo muszę przejrzeć co będę miała po małym u szwagra, a z resztą moja teściowa podobno już szaleje w usa... Mężowy ją przystopował, bo już wózek chciała kupować i wysyłać ale uświadomił jej, że już mamy;-), no i jak już wie, że będzie dziewczyna to podobno szaleje... Dodatkowa moja mama też w Anglii wariuje (identyczna sytuacja z wózkiem - wyszło by tak, że miałabym 3 sztuki:-))
Noelle1986
Aska hehehe ...3 wózki,to pozostaloby Wam tylko działac nad kolejnymi maluchami
U mnie rodzice szaleja,juz nawet nie staram sie uzyskac jakies kontroli nad nimi Na szczescie w wiekszych zakupach typu wozek,łozeczko jeszcze sie konsultuja;D
Eklerka Piekne ciuszki,ale te rampersy to wymiataja na całego Booooskie!!
U mnie rodzice szaleja,juz nawet nie staram sie uzyskac jakies kontroli nad nimi Na szczescie w wiekszych zakupach typu wozek,łozeczko jeszcze sie konsultuja;D
Eklerka Piekne ciuszki,ale te rampersy to wymiataja na całego Booooskie!!
Noelle ja też im nie zabraniam kupowania dla wnuków, ale ciężko nad nimi zapanować;-):-) No i jak kupiłam wózek to pomyślałam żeby je poinformować - jakoś tak na to wpadłam, i dobrze zrobiłam bo obydwie chciały nam zrobić niespodziankę
Noelle1986
Aska intuicja Ale u mnie tez ,jak sie dowiedzieli ,jaka plec to szalenstwo ich dopadlo
reklama
Podziel się: