reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
ja w tym roku nexta okupowalam:-D2 wielkie torby ciuchow kupilam juz do 6 miesiecy:-)oczywiscie wszystko dla dziewczynek bo w naszym miescie dla chlopca cos kupic na wyprzedazy to graniczy z cudem:dry:zachustowane biora wszystko:dry:, no szczescie takie ze jest 30 dni na oddanie to jak bedzie chlopak to oddam i pojde tkmaxxa okupowac:-D tam zawsze cos fajoskiego wynajde i te ceny kochammmm

ja nic nie mam i nawet nic jeszcze nie planuje,za bardzo się boję że za peszę.przyjdzie czas myśleć o zakupach i szpitalu,teraz tylko się modlę

Ogłaszam, że wpadłam w szał zakupowy! Weszłyśmy z mama do Smyka i zaczęło się... Ciuszki schowałam bo mój mąż strasznie przesądny.

ja nic nie mam i nawet nic jeszcze nie planuje,za bardzo się boję że za peszę.przyjdzie czas myśleć o zakupach i szpitalu,teraz tylko się modlę
Ja tez nie mam za wiele co do ciuszkow bo dziecko bedzie rosnac i co z tym zrobie ?tyle co wyprawka i pare szmatek potem jak urodze to kupie wiecej ...narazie mam podstawy ...;-)

reklama
Ja oprócz body, które wklejałam jakiś czas temu i skarpetek, to też nie mam nic. Podejrzewam, że rzeczy po Kubie raczej się nie przydadzą, bo różnica 2 miesięcy przy takim dziecku jest kolosalna. No, ale zobaczymy :tak:

Do góry