reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Ja buciara i torebiara... S mnie kiedys pogoni:p

A torebki mam rozne,jedne za 50zl inne za 300 (drozszej jednak nie kupilam jeszcze,choc wczoraj dumalam nad jedna:p jednak 460 to za duzo jak na torebkę,tak stwierdzilam)

Hahaha :) ja pewnie bym za ta kwote kupila torebke i ze 3 pary butow....:-D Bo "upolowane"-oczywiscie.Silny instynkt lowczy.Nie lubie kupowac w pierwotnej cenie...

Rocznie?bo nie pamietam kiedy sobie torbe kupilam...Ja raczej buciara jestem.:-D
Nie tak na pojedynczą.
Bo niedawno widziałam śliczną za 700 zł i pożałowałam, a potem nie mogłam spać z rozpaczy :-D
I się zastanawiam, czy to już zboczenie...

A buty też lubię, ale mam takie dziwne coś, że kupuję, a potem w nich nie chodzę :zawstydzona/y:

700zl? Nie...ja tak do 200zl ale musi m sie podobac.Tylko ja z tych lowczych jestem.I butow powyzej 400zl( a to tez trekkingi musza byc) tez nie kupie.Sknerus?:baffled:

Mdła ja się też 100 razy zastanawiam, jeśli mam na buty lub torebkę wydać więcej niż 180 zł
A teraz to takie torebki w ogóle odrzucam, bo i tak byłoby mi szkoda trzymać w nich pieluchy i rózne dzieciowe akcesoria :-D

No ale czasem jak widzę jakieś śliczne torebki to nie umiem się powstrzymać. I jeśli kupię to mam wyrzuty sumienia, a jeśli nie kupię, to nie mogę spać z rozpaczy :-D
Jestem straszna:baffled:

reklama
A mnie W OGÓLE nie robią torebki, zupełnie :sorry2: Same jakieś taniochy mam, często upolowane w jakichś gównianych sklepach. Wolę buty :blink:

Do góry