reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

Ja ani buty, ani torebki. Ostatnio 140 zł wydałam na buty i płakałam, bo wydawały mi się tak drogie... Ale musiałam, bo moja zgrabna stopa 42 nie mieści się w żaden but sklepowy, musiałam zamawiać przez internet:baffled:

reklama
na torebkę max 130zl, na buty chyba 250zł ... więc jestem mega sknerą chyba;-) ja to w ogóle zawsze kupowałam sobie ciuchyb, które wydawały mi sie niezbędne, ale przy wczorajszych porządkachw szafie stwierdzilam, że chodze caly czas w tym samym odkąd zaczęliśmy odkładac na przyszłe mieszkanie i przestałam ulegac zachciankom...o niektórych rzeczach nawet zapomniałam :sorry:

Dziewczyny ale mnie dopadł kryzys ubraniowy.....znaczy czai sie ten kryzys tuz za rogiem. Brzuch oszalal,i tak w tydzien z "ledwo ciązowego brzucha" stałam sie rasową "ciężarówka". Musze koniecznie kupic jakies spodnie ciązowe bo lada dzien nie bede miala w czym z domu wyjsc:/ Narazie latam w spodniach z przed ciazy,ale to juz szczyt ich mozliwosci;D

Ja do zeszłego roku miałam ogromne halluxy więc butów szukałam zawsze takich, żeby jak najmniej było je widać. I w ogóle nie lubiłam chodzić na zakupy po buty. Wszystko się zmieniło bo w 2011 roku zoperowałam sobie halluxy i siłą rzeczy musiałam wymienić swoją "butową garderobę". Zaczęłam czerpać przyjemność z tego (w końcu)... Ale nie lubię dużo na buty wydawać. Raczej szukam okazji.

Noelle, jakiś czas temu kupiłam sobie spodnie ciążowe w H&M za 60 zł. Nie wiem czy nadal są tam przeceny, ale jak coś to polecam. W H&M kupilam sobie sukienkę na kolację Wigilijną :)

PolaTola mogę cię o te haluxy pomęczyć. Też mam i też chciałam operować, ale moja mama i teściowa mi opowiadają jakieś historie i nie wiem co robić ;/

Zapo - jasne że możesz pomęczyć :)
Ja też dużo opinii słyszałam zanim zdecydowała się na operację, ale w ogóle nie żałuję że zoperowałam sobie stopy! Następnego dnia po operacji wyszłam ze szpitala o własnych siłach (w butach ortopedycznych) a po miesiącu chodziłam w swoich butach. Szpital prywatny Leczenie haluksów - halluksy -dr Zbigniew Jackowiak - metoda scarf - palce młotkowate - Twoje rejony chyba :) Na operację oszczędzałam dłuższy czas - koszt 9tys zł za obie stopy, buty ortopedyczne i 1 dzień w szpitalu. Jakbyś miała pytania to pisz :)

Przepraszam wszystkie za off-topic :)

melduje:obłowilam sie w H&M. Zakupilam 2 pary spodni ciazowych. Jedne jeansy za 129zl drugie czarne jeansowe rurki za 79zeta. Tak wiec mam co n tylek wciagnac,Na szczescie rozmiar 34 dalej nalezy do mojej rozmiarowki bo bylam o krok od histerii zmierzajac ku przymierzalni.Uff!! Kupilam tez 3 bluzki,sukienke i tunike.Wiec jakis czas pociagne ;D Humorek dopisuje a z takim lękiem jechalam do galerii;D

reklama
Do góry