reklama
flądra
Fanka BB :)
na torebkę max 130zl, na buty chyba 250zł ... więc jestem mega sknerą chyba;-) ja to w ogóle zawsze kupowałam sobie ciuchyb, które wydawały mi sie niezbędne, ale przy wczorajszych porządkachw szafie stwierdzilam, że chodze caly czas w tym samym odkąd zaczęliśmy odkładac na przyszłe mieszkanie i przestałam ulegac zachciankom...o niektórych rzeczach nawet zapomniałam
Noelle1986
Dziewczyny ale mnie dopadł kryzys ubraniowy.....znaczy czai sie ten kryzys tuz za rogiem. Brzuch oszalal,i tak w tydzien z "ledwo ciązowego brzucha" stałam sie rasową "ciężarówka". Musze koniecznie kupic jakies spodnie ciązowe bo lada dzien nie bede miala w czym z domu wyjsc:/ Narazie latam w spodniach z przed ciazy,ale to juz szczyt ich mozliwosci;D
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Noelle czyli świąteczne wyprzedaże będą Twoje
PolaTola
Ja do zeszłego roku miałam ogromne halluxy więc butów szukałam zawsze takich, żeby jak najmniej było je widać. I w ogóle nie lubiłam chodzić na zakupy po buty. Wszystko się zmieniło bo w 2011 roku zoperowałam sobie halluxy i siłą rzeczy musiałam wymienić swoją "butową garderobę". Zaczęłam czerpać przyjemność z tego (w końcu)... Ale nie lubię dużo na buty wydawać. Raczej szukam okazji.
Noelle, jakiś czas temu kupiłam sobie spodnie ciążowe w H&M za 60 zł. Nie wiem czy nadal są tam przeceny, ale jak coś to polecam. W H&M kupilam sobie sukienkę na kolację Wigilijną
Noelle, jakiś czas temu kupiłam sobie spodnie ciążowe w H&M za 60 zł. Nie wiem czy nadal są tam przeceny, ale jak coś to polecam. W H&M kupilam sobie sukienkę na kolację Wigilijną
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
PolaTola mogę cię o te haluxy pomęczyć. Też mam i też chciałam operować, ale moja mama i teściowa mi opowiadają jakieś historie i nie wiem co robić ;/
PolaTola
Zapo - jasne że możesz pomęczyć
Ja też dużo opinii słyszałam zanim zdecydowała się na operację, ale w ogóle nie żałuję że zoperowałam sobie stopy! Następnego dnia po operacji wyszłam ze szpitala o własnych siłach (w butach ortopedycznych) a po miesiącu chodziłam w swoich butach. Szpital prywatny Leczenie haluksów - halluksy -dr Zbigniew Jackowiak - metoda scarf - palce młotkowate - Twoje rejony chyba Na operację oszczędzałam dłuższy czas - koszt 9tys zł za obie stopy, buty ortopedyczne i 1 dzień w szpitalu. Jakbyś miała pytania to pisz
Przepraszam wszystkie za off-topic
Ja też dużo opinii słyszałam zanim zdecydowała się na operację, ale w ogóle nie żałuję że zoperowałam sobie stopy! Następnego dnia po operacji wyszłam ze szpitala o własnych siłach (w butach ortopedycznych) a po miesiącu chodziłam w swoich butach. Szpital prywatny Leczenie haluksów - halluksy -dr Zbigniew Jackowiak - metoda scarf - palce młotkowate - Twoje rejony chyba Na operację oszczędzałam dłuższy czas - koszt 9tys zł za obie stopy, buty ortopedyczne i 1 dzień w szpitalu. Jakbyś miała pytania to pisz
Przepraszam wszystkie za off-topic
Noelle1986
meldujebłowilam sie w H&M. Zakupilam 2 pary spodni ciazowych. Jedne jeansy za 129zl drugie czarne jeansowe rurki za 79zeta. Tak wiec mam co n tylek wciagnac,Na szczescie rozmiar 34 dalej nalezy do mojej rozmiarowki bo bylam o krok od histerii zmierzajac ku przymierzalni.Uff!! Kupilam tez 3 bluzki,sukienke i tunike.Wiec jakis czas pociagne ;D Humorek dopisuje a z takim lękiem jechalam do galerii;D
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Noelle pięknie sobie poszalałaś
Podziel się: