ja raczej zakupów robić nie będę, mam rzeczy po młodym, wózek i łóżeczko też jest, w razie dziewczynki część ciuszków też dostane w spadku, także trochę mi żal a trochę się cieszę bo wiem ile wydałam kompletując pierwszą wyprawkę...o może pościel kupie bo mam 3 komplety a dla dwójki może być za mało
reklama
kessy_3105
Fanka BB :)
mój pierwszy zakup wyprawkowy- sterylizator elektryczny..
przy Misi miałam do mikrofalówki ale nie byłam zadowolona...
udało mi się wczoraj kupić na przecenie z 69 euro na 20 - z powodu podartego kartonu i braku butelek w środku...
przy Misi miałam do mikrofalówki ale nie byłam zadowolona...
udało mi się wczoraj kupić na przecenie z 69 euro na 20 - z powodu podartego kartonu i braku butelek w środku...
mavika
Miałam czekać z zakupami do poznania płci, ale ponieważ dziecko wczoraj na usg nie chciało współpracować, to i tak wybrałam się dziś po moje pierwsze ciuszki. Wydałam na nie w sumie 16zł.
Załączniki
citrus
PÓŁŚPIOCHY półśpioszki BEZUCISKOWE kolory tęczy 62 (2856287866) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
O, dwie pary takich półśpiochów kupiłam dzisiaj. Jasnozielone i czerwone, a co!
sembonzakura
Nia
PÓŁŚPIOCHY półśpioszki BEZUCISKOWE kolory tęczy 62 (2856287866) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
te polspiochy sa super, przy Nielsie mialam ich wiele i naprawde sie sprawdzily
alez z was zakupoholiczki
reklama
Podziel się: