reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

Fiołkowa ja też nie lubię różu :-D
A w kwestii uszu to niedawno na zamkniętym placu zabaw widziałam dziewuszkę, na oko 1,5 roku z kolczykami wiszącymi dobre 5 cm.
No w szoku byłam. Rodzice roku pełną gębą :no:

reklama
a ja właśnie na allegro wygrałam swoje pierwsze RÓŻE :p

za całe 11 zł + przesyłka:p

2841463812_1.jpg2841463812_2.jpg2841480819_1.jpg2841480819_2.jpg2841480819_3.jpg

i jeszcze takie za 4,90: 2846943593.jpg2846943593_1.jpg

Ostatnia edycja:
i ja kupiłam moje pierwsze śpioszki :) M mi nie chce pozwolić na kupowanie niczego ale co mnie tam neutralne białe ciuszki zawsze się przydadzą :) Aaa no i mata do przebierania z Kubusiem : ))) teraz pora powoli polować na wózek.

Zakupy super.
Ja z ciuszków kupiłam sukieneczkę taką słodziastą.

Ale dopiero jak przejżę ciuszki od znajomych zacznę się rozglądać.

Ja również nie kupuję niczego w określonych barwach, bo nie wiem co będzie:-D

Ale jeśli trafi się panienka to mnie żona szwagra poratuje na pewno dwoma worami ciuszków po córci, bo u nas w rodzinie póki co to same chłopy i jedna dziewczynka:-D

okej może pochopnie ale kupiłam worek szmatek dla dziewczynki :p najśmieszniejsze że od polki na ebayu, i jak przyszło płacić to patrze a t Magdalena :) no nic jak moja Larcia będzie miała ptaszka to zawsze mogę sprzedać od nowa albo sprezentować, w końcu to grosze. :))

reklama
ja jeszcze nie mam nic dla maluszka :szok: nie znamy jeszcze płci, może uda nam się poznać pod koniec grudnia...
na razie nic nie kupuję bo jak będzie dziewczynka to mam wszystko po córci... a jak będzie chłopiec to nie mam nic..

może jest tu jakaś mama która ma już synka, a teraz oczekuję na córcie i chciała by się w razie co wymienić na wyprawkę ??

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry